موسسه بین المللی نصر جاوید ویرا .Nasr Javid Vira Consulting Inc

خدمتگزار شما در این سو ، پشتیبان شما در آن سوی مرزها

اسلاید شو

مترجم سایت

تور لوکس کشور چک با ویزای شنگن تضمینی

تور لوکس کشور چک با ویزای شنگن تضمینی



جمهوری چک کشوری است تاریخی که از هزاران سال پیش محل تجمع انسانها بوده و مملو از قلعه ها، شهرهای قرون وسطایی، کوههای زیبا، و خرابه های باستانی میباشد. تعداد توریست های چک سال به سال اضافه میشود اما بیشتر آنها به پراگ سفر میکنند. به محض خروج از این شهر زیبا و پر رفت و آمد، با کشوری ارزان همراه با طبیعت بکر و زیبا مواجه خواهید شد.  به احتمال فراوان مقصد شما در جمهوری چک شهر پراگ است اما به خود این قول را بدهید که از این شهر به شهرهای دیگر رفته و مابقی آنچه چک برای ارائه دارد را میبینید


اطلاعات اخذ اقامت ازطریق تمکن مالی

اطلاعات اخذ اقامت ازطریق تمکن مالی

یکی از منحصرترین و راحت ترین مجوزهای اقامت در اروپا، مجوز اقامت غیر کاری از طریق اثبات تمکن مالی است.

در این نوع مجوز متقاضیان با اثبات تمکن مالی در کشور خود می توانند برای خود و همسر و فرزندان تحت تکلف اقامت دریافت کنند.اما گرفتن اقامت مهم نیست اینکه بعد از اقامت شما بتوانید اقامت موقت خود را به اقامت دائم تبدیل کرده آن هم با هزینه های معقول و بدون مسائل جانبی خیلی مهم است.
این اقامت به اشخاصی تعلق میگیرد که از
 تمکن مالی برخوردار باشند. شخصی که ثابت کند درآمد ماهانه قابل قبولی برای خود و خانواده را دارد شامل می شود.

اقامت تمکن مالی یونان

اقامت تمکن مالی یونان

موسسه مشاوره بین المللی نصر جاوید ویرا

موسسه مشاوره بین المللی نصر جاوید ویرا


 

فدراسیون فوتبال اسپانیا  rfef

فدراسیون فوتبال اسپانیا rfef

موسسه مشاوره بین المللی نصر جاوید ویرا تنها نماینده دارای تفاهم نامه رسمی مورد تایید همکاری با فدراسیون فوتبال اسپانیا  rfef)) در ایران می باشد. لازم بذکر است کلیه قرار داد های انجام پروسه جذب و تحصیل و اقامت متقاضیان در دفتر مرکزی این موسسه قابل انجام است و موسسه هیچ گونه مسئولیتی در قبال متقاضیانی که با افراد واسط و غیره دارای قرارداد کلامی و یا دستی هستند نداشته و ندارد

بدیهی است کلیه قرار داد های قانونی تبادل بازیکنان و دانش آموزان فوتبال مزبور صرفا در دفتر مرکزی این موسسه در تهران منعقد خواهد گردید. در صورت مشاهده و برخورد با افراد سودجو لطفا به موسسه اطلاع دهید تا به صورت قانونی با متخلفین برخورد شود.

تنها مرکز مشاوره رایگان اخذ اقامت اروپا از طریق اثبات تمکن مالی در ایران

تنها مرکز مشاوره رایگان اخذ اقامت اروپا از طریق اثبات تمکن مالی در ایران


  

اخذ اقامت دائم  کشور های یونان و اسپانیا تنها با اثبات تمکن مالی

financially independent person

 

شما تنها با اثبات تمکن مالی و درآمد خود می‌توانید از طریق "موسسه مشاوره نصر جاوید ویرا" در کمترین زمان ممکن و به سهولت به شرایط اقامت دائم برسید. ارائه یک فرصت استثنایی برای اخذ اقامت در یک کشور عضو اتحادیه اروپا و شنگن در جهت زندگی و یا اخذ مجوز سفر آزادانه در سراسر اروپا.

مزایای دریافت اقامت با استفاده از روش اثبات تمکن مالی

ü      عدم نیاز به راه اندازی تجارت

ü      عدم نیاز به استخدام پرسنل

ü      عدم محدودیت سنی

ü      عدم نیاز به مدارک زبان انگلیسی

ü      سهولت تمدید اقامت

ü      معاف از پرداخت مالیات سالانه

ü      منجر به اقامت دائم و دریافت مجوز کار

ü      تحصیل رایگان فرزندان و حتی خودتان. چرا که نه !

ü      داشتن حساب بانکی بین‌المللی جهت سهولت در جابجایی وجوه

ü      نیاز نداشتن به حضور مستمر در کشور مقصد

حداقل شرایط احراز صلاحیت

  • اثبات درآمد ماهیانه
  • سرپرست خانواده حدود 2000 یورو در ماه
  • اعضای خانواده حدود پانصد یورو در ماه

مدارک مورد نیاز

  • گواهی بانک مبنی بر موجودی ذکر شده
  • گردش مالی سه ماهه آخر
  • قرارداد مربوط به درآمد ماهیانه مانند اجاره، سود سپرده، سود سهام و ... 
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • اسناد مربوط به دارایی ملکی و یا شرکتی
  • بیمه پزشکی

تمدید اقامت بعد از دریافت اقامت یک ساله و دو ساله به صورت دو و سه ساله

  • خرید یا اجاره ملک محل سکونت
  • انجام بیمه پزشکی
  • عدم انجام امور غیر قانونی و جنایی
  • تمکن مالی

 

ویزا بلند مدت کانادا تضمینی ,فوری ,ارزان

ویزا بلند مدت کانادا تضمینی ,فوری ,ارزان

canada_tazmini_visa

 در سال های اخیر سفارت کانادا بارها قوانین مرتبط با اقدام جهت اخذ ویزا را تغییر داده است. به همین نسبت سخت گیری های سفارت در خصوص موافقت یا مخالفت با درخواست متقاضیان ایرانی نیز با نوسانات زیادی همراه بوده و هست. از آن جایی که شرایط هر متقاضی با دیگری متفاوت است، به هیچ وجه نمی توان یک نسخه ثابت را برای همه تجویز کرد. تیم مشاوران نصر جاوید ویرا با تکیه بر دانش و تجربه چندین ساله در خصوص خدمات ویزای کانادا و با آگاهی از روال کنونی سفارت، ابتدا شرایط هر متقاضی را به دقت بررسی می کنند و بر حسب مورد بهترین و مطمئن ترین راه برای وی در نظر می گیرند.

 متقاضیان از لحظه تنظیم مدارک تا ورود به کانادا و حتی پس از آن، تنها نخواهند ماند و خدمات جانبی هم چون ترجمه مدارک، اخذ دعوتنامه و پذیرش، تور انگشت نگاری، راهنما و لیدرشیپ فارسی زبان، پیکاپ پاسپورت، بلیط و خدمات پس از ورود به کانادا در کنار خدمات اصلی ثبت نام ویزا به آنان ارائه می گردد. کلیه این مراحل با هماهنگی دفاتر آنکارا، استانبول و تورنتو انجام می پذیرند.

 برای این خدمات، قراردادی با متقاضی امضاء می شود که برطبق آن در صورت رد درخواست متقاضی، کل هزینه قرارداد، حتی مبلغ واریزی سفارت، به وی عودت داده خواهد شد و هیچ ضرری متوجه وی نخواهد بود. با توجه به شرایط مساعد حال حاضر سفارت کانادا در رابطه با پرونده های متقاضیان ایرانی، توصیه می کنیم در صورتی که قصد سفر به این کشور را دارید در اسرع وقت با ما تماس بگیرید.



مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای بلند مدت مالتی پل کانادا


  • اصل پاسپورت جدید و قدیم ( اعتبار پاسپورت جدید باید حداقل 3 ماه از طول مدت درخواستی مثلا 3 یا 4 سال بیشتر باشد ، در غیر این صورت باید پاسپورت تعویض گردد . پاسپورت نیز باید امضاء شده باشد. (همچنین توجه داشته باشید که اعتبار ویزای صادر شده به میزان اعتبار باقی مانده ازپاسپورت شما خواهد بود)
  • کپی از تمام صفحات ویزادار پاسپورت های قدیم و جدید
  • 2 قطعه عکس پاسپورتی (  6×4زمینه روشن )
  • کپی بیمه نامه مسافرتی 3 تا 12ماهه .
  • کپی شناسنامه به همراه اصل ترجمه .
  • روزنامه رسمی یا جواز کسب یا هر نوع مدرک کاری.
  • گردش 3 ماه حساب بانکی و مانده حساب بانکی قوی به طور مثال: 100 میلیون تومان به زبان انگلیسی
  • کپی اسناد ملکی به همراه اصل ترجمه.
  • فرم در خواست ویزای امضاء شده .
نمونه ویزای کانادا



ویزای شنگن

ویزای شنگن

 

 

عمده خدمات موسسه مشاوره بین المللی نصر جاویدویرا  اخذ اقامت دائم کشورهای اروپایی بدون نیاز به ثبت شرکت،  خرید ملک، سرمایه گذاری و تنها با اثبات تمکن مالی به صورت تضمینی و در کوتاه ترین زمان ممکن می باشد.


اخذ ویزا های بلند مدت 1.2.3.4 ساله شنگن 

آخرین اطلاعات در مورد ویزا واقامت رو در کانال تلگرامی موسسه  دنبال نمائید:

http://telegram.me/nasrjavidvira



 اخذ ویزای بلند مدت مالتی شنگن 
اصل پاسپورت جدید و قدیم ( اعتبار پاسپورت جدید باید حداقل 3 ماه از طول مدت درخواستی مثلا 3 یا 4 سال بیشتر باشد ، در غیر این صورت باید پاسپورت تعویض گردد . پاسپورت نیز باید امضاء شده باشد(
· کپی از تمام صفحات ویزادار پاسپورت های قدیم و جدید·

(2 قطعه عکس پاسپورتی (  6×4زمینه روشن 

کپی بیمه نامه مسافرتی 3 ماهه با پوشش 30000 یورو در محدوده شنگن.

کپی شناسنامه به همراه اصل ترجمه ممهور وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

 روزنامه رسمی یا جواز کسب یا هر نوع مدرک کاری دیگر ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

 گردش 3 ماه حساب بانکی و مانده حساب بانکی قوی به طور مثال: 100 میلیون تومان به زبان انگلیسی.

کپی اسناد ملکی به همراه اصل ترجمه ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

 فرم در خواست ویزای امضاء شده .

 رزرو بلیط هواپیما و رزرو هتل.



نمونه ویزا های بلند مدت موسسه