موسسه بین المللی نصر جاوید ویرا .Nasr Javid Vira Consulting Inc

خدمتگزار شما در این سو ، پشتیبان شما در آن سوی مرزها

اسلاید شو

مترجم سایت

۱۲ مطلب با کلمه‌ی کلیدی «اقامت بلند مدت» ثبت شده است

اخذ اقامت ازطریق تمکن مالی

اخذ اقامت ازطریق تمکن مالی

تنها مرکز مشاوره رایگان اخذ اقامت اروپا از طریق اثبات تمکن مالی در ایران

 Financially Independent Person “FIP”

شما تنها با اثبات تمکن مالی و درآمد خود می‌توانید از طریق "موسسه مشاوره نصر جاوید ویرا" در کمترین زمان ممکن و به سهولت به شرایط اقامت دائم برسید. ارائه یک فرصت استثنایی برای اخذ اقامت در یک کشور عضو اتحادیه اروپا و شنگن در جهت زندگی و یا اخذ مجوز سفر آزادانه در سراسر اروپا.

مزایای دریافت اقامت با استفاده از روش اثبات تمکن مالی

  • عدم نیاز به راه اندازی تجارت
  • عدم نیاز به استخدام پرسنل
  • عدم محدودیت سنی
  • عدم نیاز به مدارک زبان انگلیسی
  • سهولت تمدید اقامت
  • معاف از پرداخت مالیات سالانه
  • منجر به اقامت دائم و دریافت مجوز کار
  • تحصیل رایگان فرزندان و حتی خودتان. چرا که نه !
  • داشتن حساب بانکی بین‌المللی جهت سهولت در جابجایی وجوه
  • نیاز نداشتن به حضور مستمر در کشور مقصد
  • برای اطلاعات بیشتر به سایت ها و مشاورین ما ارتباط برقرار بفرمایید
  • www.nasrjavid.ir          www.nasrjavid.com
  • https://t.me/nasrjavidvira
اخذ اقامت اروپا

اخذ اقامت اروپا

اقامت اروپا

خدمات مهاجرتی

شرکت مشاوره بین المللی نصر جاوید ویرا

 

·       بدون نیاز به ثبت شرکت

·       بدون نیاز به خرید ملک

·       بدون نیاز به سرمایه گذاری

 

تنها با اثبات تمکن مالی

آینده ای روشن با خدمات مهاجرتی شرکت مشاوره بین المللی نصر جاوید ویرا

کارشناسان ما در بخش امور بین الملل آماده مشاوره رایگان به شما عزیزان هستند

009821-26850553   009821-26850546

www.nasrjavid.com

https://t.me/nasrjavidvira

www.nasrjavid.ir

شرایط درخواست ویزای بلند مدت از کشور یونان

شرایط درخواست ویزای بلند مدت از کشور یونان

متقاضی باید ازاین کشور حداقل یک ویزای شنگن کوتاه مدت داشته باشد .

ترجمه کلیه مدارک باید به زبان انگلیسی باشد.

پرینت ۳ ماهه حساب بانکی و تمکن مالی باید به زبان انگلیسی از بانک تهیه گردد.

وقت سفارت متقاضی یک تا دو هفته بعد از تاریخ درخواست خواهد بود.

تهیه بیمه نامه مسافرتی به عهده متقاضی از موسسه نصر جاوید ویرا می باشد.

پرداخت ۶۰ یورو در روز مصاحبه به عهده متقاضی می باشد.

در صورت عدم صدور ویزا کلیه هزینه دریافت شده مسترد می گردد.

پس از صدور ویزا ۵۰ میلیون تومان ضمانتنامه بانکی به ازای هر نفر دریافت خواهد شد.

 

مدارک مورد نیاز جهت درخواست ویزای یونان:

· اصل پاسپورت جدید و قدیم ( اعتبار پاسپورت جدید باید حداقل 3 ماه از طول مدت درخواستی مثلا 3 یا 4 سال بیشتر باشد ، در غیر این صورت باید پاسپورت تعویض گردد . پاسپورت نیز باید امضاء شده باشد)

· کپی از تمام صفحات ویزادار پاسپورت های قدیم و جدید

· 2 قطعه عکس پاسپورتی ( 6×4زمینه روشن )

· کپی بیمه نامه مسافرتی 3 ماهه با پوشش 30000 یورو در محدوده شنگن.

· کپی شناسنامه به همراه اصل ترجمه ممهور وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

· روزنامه رسمی یا جواز کسب یا هر نوع مدرک کاری دیگر ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

· گردش 3 ماه حساب بانکی و مانده حساب بانکی قوی به طور مثال: 100 میلیون تومان به زبان انگلیسی.

· کپی اسناد ملکی به همراه اصل ترجمه ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

· فرم در خواست ویزای امضاء شده

. رزرو بلیط هواپیما و رزرو هتل.

برای تماس با ما به سایت های زیر و پیج تلگرامی ما مراجعه کنید و روی آدرس ها کلیک فرمایید

www.nasrjavid.ir      www.nasrjavid.com           

https://t.me/nasrjavidvira

تلفن: 26850553(9821)+  -  26850546 (9821)+

مشاوره اخذ ویزای استرالیا تضمینی

مشاوره اخذ ویزای استرالیا تضمینی

ویزای توریستی استرالیا به متقاضیان ویزا اجازه میدهد برای مدتی کوتاه ( حداکثر 3 ماه ) به منظور گردشگری و سیاحت ، دیدار از بستگان و آشنایان و یا گذراندن یک دوره ی تحصیلی کوتاه مدت، به استرالیا سفر کند.

اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزای آن کشور است. این فرم را میتوانید از وبسایت امور کنسولی استرالیا و همینطور از بخش روادید سفارت استرالیا در تهران تهیه کنید؛ فرم باید در دو نسخه و برای هر کدام از مسافران به صورت جداگانه تکمیل گردد. برای درخواست روادید استرالیا حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام میگیرد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی استرالیا

  1. شناسنامه ایرانی
  2. پاسپورت
  3. یک قطعه عکس رنگی 6 در 4
  4. کارت پایان خدمت سربازی یا معافیت از نظام وظیفه برای متقاضیان مرد ( 18 تا 50 سال )
  5. مدارک مالی که توانمندی متقاضی را برای گردشگری در استرالیا را نشان دهد مانند گردش مالی حساب بانکی
  6. گواهی اشتغال به تحصیل در صورت دانشجو بودن متاضی ، قرارداد کاری در صورت اشتغال ، مجوز کسب ، مدارک تاسیس شرکت و ... در صورت کارفرما بودن متقاضی

تذکر 1 :  اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ درخواست سفر به استرالیا باشد.

تذکر 2 : در صورتی دارای دعوتنامه هستید، دعوتنامه ، مدارک تابعیت و آدرس کامل اقوام یا آشنایان ساکن استرالیا را به مدارک خود ضمیمه کنید.

نکته : زمان رسیدگی به درخواست ویزای گردشگری استرالیا متغیر است ولی در صورت تکمیل بودن پرونده و مدارک معمولا پس از حدود 3 تا 5 هفته به درخواست رسیدگی خواهد شد و مشخص میگردد که فرد متقاضی واجد دریافت ویزای توریستی استرالیا میباشد یا خیر.

انواع ویزای توریستی استرالیا

  • ویزای توریستی
  • ویزای توریستی خانوادگی
  • ویزای توریستی کاری
  • ویزای توریستی پزشکی

همانطور که از عنوان این روادید مشخص است هر یک جهت مقصدی خاص و برای مدت زمان محدودی صادر میشود و دارندگان این ویزاها مجوز اقامت و کار در کشور استرالیا را نخواهند داشت.

حوادث گروهی تورهای مسافرتی

این بیمه نامه در راستای تامین امنیت و آرامش مسافرانی که در داخل کشور با هر وسیله به سفرهای تفریحی، آموزشی، ماموریت، اردوهای ورزشی و ... می روند طراحی شده است. حق بیمه این بیمه نامه براساس مدت سفر و سرمایه مورد نظر بیمه گزار تعیین می گردد.
1 - بیمه گزار می تواند شخصیت حقوقی و حقیقی داشته باشد؛
2 - حداقل تعداد بیمه شدگان 10 نفر می باشد؛
3 - سرمایه بیمه 10.000.000 ریال تا 300.000.000 ریال برای هر بیمه شده می باشد؛
4 - هزینه های پزشکی 10 % سرمایه بیمه برای هر بیمه شده می باشد؛
5 - امکان انتخاب سن بیمه شدگان از بدو تولد تا 80 سالگی؛
6 - مناسب برای بیمه نمودن تورهای داخلی و خارجی و اردوهای تحصیلی است.
7 - پوششهای اضافی قابل لحاظ شدن است.
8 - جبران غرامت هرگونه حوادث ناشی از جنگ داخلی و خارجی، اقدامات بمب گذاری و تروریستی، اقدامات احتیاطی مقامات نظامی و انتظامی، شورش، انقلاب و آشوب از مشمول تعهدات بیمه گر خارج است.
تنها مرکز مشاوره رایگان اخذ اقامت اروپا از طریق اثبات تمکن مالی در ایران

تنها مرکز مشاوره رایگان اخذ اقامت اروپا از طریق اثبات تمکن مالی در ایران


  

اخذ اقامت دائم  کشور های یونان و اسپانیا تنها با اثبات تمکن مالی

financially independent person

 

شما تنها با اثبات تمکن مالی و درآمد خود می‌توانید از طریق "موسسه مشاوره نصر جاوید ویرا" در کمترین زمان ممکن و به سهولت به شرایط اقامت دائم برسید. ارائه یک فرصت استثنایی برای اخذ اقامت در یک کشور عضو اتحادیه اروپا و شنگن در جهت زندگی و یا اخذ مجوز سفر آزادانه در سراسر اروپا.

مزایای دریافت اقامت با استفاده از روش اثبات تمکن مالی

ü      عدم نیاز به راه اندازی تجارت

ü      عدم نیاز به استخدام پرسنل

ü      عدم محدودیت سنی

ü      عدم نیاز به مدارک زبان انگلیسی

ü      سهولت تمدید اقامت

ü      معاف از پرداخت مالیات سالانه

ü      منجر به اقامت دائم و دریافت مجوز کار

ü      تحصیل رایگان فرزندان و حتی خودتان. چرا که نه !

ü      داشتن حساب بانکی بین‌المللی جهت سهولت در جابجایی وجوه

ü      نیاز نداشتن به حضور مستمر در کشور مقصد

حداقل شرایط احراز صلاحیت

  • اثبات درآمد ماهیانه
  • سرپرست خانواده حدود 2000 یورو در ماه
  • اعضای خانواده حدود پانصد یورو در ماه

مدارک مورد نیاز

  • گواهی بانک مبنی بر موجودی ذکر شده
  • گردش مالی سه ماهه آخر
  • قرارداد مربوط به درآمد ماهیانه مانند اجاره، سود سپرده، سود سهام و ... 
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • اسناد مربوط به دارایی ملکی و یا شرکتی
  • بیمه پزشکی

تمدید اقامت بعد از دریافت اقامت یک ساله و دو ساله به صورت دو و سه ساله

  • خرید یا اجاره ملک محل سکونت
  • انجام بیمه پزشکی
  • عدم انجام امور غیر قانونی و جنایی
  • تمکن مالی

 

FIP  اخذ اقامت از طریق تمکن مالی (  financial independent person )

FIP اخذ اقامت از طریق تمکن مالی ( financial independent person )

 

 

  جدید ترین ، آسان ترین ، جذاب ترین

 

روش اخذ اقامت اروپا

 

  • بدون نیاز به سرمایه گذاری یا ثبت شرکت
  • بدون قوانین ماندن و اقامت سختگیرانه
  • فقط در 90 روز مقیم اتحادیه اروپا شوید

آخرین اطلاعات در مورد ویزا واقامت رو در کانال تلگرامی موسسه  دنبال نمائید:
http://telegram.me/nasrjavidvira

 

 


آیا میدانید با داشتن سند ملکی در ایران و سپرده بانکی مکفی میتوانید امکان اقامت در اروپا را برای خود و خانواده فراهم نمایید؟
ارائه یک فرصت استثنائی برای اخذ اقامت در یک کشور عضو اتحادیه اروپا و شینگن در جهت زندگی و یا اخذ مجوز سفر آزادانه در سراسر اروپا.

 
کشور یونان
یونان با دارا بودن فرهنگ و تمدن مدیترانه ای و مناظر و تفرجگاه های متنوع, از سال ها پیش به یکی از هدف های توریستی مردم از سراسر جهان تبدیل شده و حتی با قسمت های دیگر مدیترانه مثل ایتالیا و اسپانیا برابری می کند. با توجه به این کشور سالیانه بین 8 تا 10 ملیون توریست دارد, سیاست این کشور بر این است که کیفیت توریست های کشور را بالا برده و از طریق قانون اقامت از طریق تمکن مالی به افراد با تمکن مالی بالا (A Class Tourist) اجازه اقامت داده تا به موجب این سیاست رشد اقتصادی این کشور توسعه یابد.
از جاذبه های یونان که باعث گردشگری و اقامت در این کشور زیبا و تاریخی توسط اتباع خارجی شده است می توان به موارد زیر اشاره کرد: 
گالری ملی هنر، باغ ملی آتن، موزه آکروپلیس, معبد هفستوس، سواحل آتن، استادیوم پاناتینائیکو، معبد زئوس المپی، موزه ملی باستان شناسی، کرامیکوس، میدان سینتاگما، آگورای باستانی آتن، آکروپلیس، پارتنون، ارختیوم 


مزایای زندگی در یونان:
·         دارای موقعیتی استراتژیک در مدیترانه ای ( دروازه ای برای رسیدن به اتحادیه اروپا و جنوب شرقی اروپا)
·         واحد پول کشور یورو
·         یکی از امن ترین کشورها در منطقه مدیترانه با مردم مهمان نواز است.
·         دارای آب و هوای معتدل مدیترانه ای است (که برای گردشگری در طول سال ایده آل میباشد)
·         مناظر دیدنی و جذاب با سواحل شگفت انگیز و کوههای به یاد ماندنی .
·         دارای میراث فرهنگی منحصر به فرد و گنجینه های باستان شناسی است.
·         مقصد مورد علاقه برای گردشگران بین المللی 
·         بالا بودن استانداردهای مراقبتهای بهداشتی خصوصی و آموزش خصوصی در یونان در مقایسه با دیگر کشورهای اتحادیه اروپا
روش اخذ این نوع اقامت آسان بوده و به دلیل سرعت در اقامت و مزایای دیگر مورد توجه بسیاری ازهموطنان عزیز قرار گرفته است. روند زمانی اخذ اقامت تیم بین المللی نصر جاویدویرا 3 ماه می باشد.

 
مزایای دریافت اقامت با استفاده از این روش:

  عدم نیاز به راه انداری تجارت
·          عدم نیاز به استخدام پرسنل
·          عدم محدودیت سنی
·          عدم نیاز به مدرک زبان انگلیسی یا یونانی
·          سهولت تمدید اقامت
·          معاف از پرداخت مالیات سالانه
·          امکان رفت و آمد آزادانه و زندگی در کشورهای اتحادیه اروپا و حوزه شنگن
  
شرایط احراز صلاحیت تمکن مالی

 اثباتدرآمد ماهیانه ثابت در ایران برای سرپرست خانواده(تمکن مالی بالا)
·          از مراجع مختلف مانند دریافت اجاره نامه ملکی، سود سپرده های بانکی، اوراق بهادار مشمول سود، حقوق بازنشستگی
متقاضی اقامت می بایست حداقل دارای یک سند ملکی شش دانگ در ایران و یک سپرده بانکی حداقل یکساله باشد
·         مدارک هویتی و عدم سوء پیشینه در ایران
  
پروسه اخذ اقامت از طریق تمکن مالی:

تهیه مدارک توسط متقاضی

عقد قرار داد با موسسه

اقدام جهت اخذ ویزای تایپ D جهت سفر کاری و ثبت درخواست به کشور مقصد

افتتاح حساب بین المللی بانکی برای متقاضی، خرید بیمه نامه شنگن ، اقدامات اخذ آدرس قانونی در کشور مقصد

تحویل اقامت 

شرکت مشاوره نصر جاویدویرا با دارا بودن تیم متخصص و حرفه ای در این زمینه در حال حاضر به عنوان معتبرترین و قدیمی ترین مجموعه در ایران و بدون واسطه به صورت تخصصی در کوتاه ترین زمان ممکن به صورت کاملا تضمینی برای هموطنان عزیز خدمت رسانی می نماید.

 

نمونه کار از موسسه مشاوره نصرجاوید ویرا 

 

 

ویزای شنگن

ویزای شنگن

 

 

عمده خدمات موسسه مشاوره بین المللی نصر جاویدویرا  اخذ اقامت دائم کشورهای اروپایی بدون نیاز به ثبت شرکت،  خرید ملک، سرمایه گذاری و تنها با اثبات تمکن مالی به صورت تضمینی و در کوتاه ترین زمان ممکن می باشد.


اخذ ویزا های بلند مدت 1.2.3.4 ساله شنگن 

آخرین اطلاعات در مورد ویزا واقامت رو در کانال تلگرامی موسسه  دنبال نمائید:

http://telegram.me/nasrjavidvira



 اخذ ویزای بلند مدت مالتی شنگن 
اصل پاسپورت جدید و قدیم ( اعتبار پاسپورت جدید باید حداقل 3 ماه از طول مدت درخواستی مثلا 3 یا 4 سال بیشتر باشد ، در غیر این صورت باید پاسپورت تعویض گردد . پاسپورت نیز باید امضاء شده باشد(
· کپی از تمام صفحات ویزادار پاسپورت های قدیم و جدید·

(2 قطعه عکس پاسپورتی (  6×4زمینه روشن 

کپی بیمه نامه مسافرتی 3 ماهه با پوشش 30000 یورو در محدوده شنگن.

کپی شناسنامه به همراه اصل ترجمه ممهور وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

 روزنامه رسمی یا جواز کسب یا هر نوع مدرک کاری دیگر ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

 گردش 3 ماه حساب بانکی و مانده حساب بانکی قوی به طور مثال: 100 میلیون تومان به زبان انگلیسی.

کپی اسناد ملکی به همراه اصل ترجمه ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

 فرم در خواست ویزای امضاء شده .

 رزرو بلیط هواپیما و رزرو هتل.



نمونه ویزا های بلند مدت موسسه



ویزای تحصیلی آلمان،ویزای تحصیلی انگلیس

 اخذ ویزای تحصیلی آلمان و انگلیس و آمریکا



خدمتی جدید از شرکت مشاوره بین المللی نصر جاوید ویرا


ویزای تحصیلی چیست؟ به ویزایی گفته می شود که فرد فقط اجازه تحصیل در دانشگاههای کشور مورد نظر را داشته باشد. البته متناسب با مقطع تحصیلی مدت زمان ویزا از سفارت مربوطه مشخص شده و فرد متقاضی میتواند در مقطع مورد نظر خود به تحصیل مشغول شود.


مدارک مورد نیاز برای این نوع ویزا: 

 آخرین مدرک تحصیلی 

 ریز نمرات 

 مدرک آیلتس حداقل 4.5 

 مانده حساب بانکی بصورت انگلیسی

ترجمه سند ملکی (در صورت موجود بودن)



اخذ اقامت دائم کلیه کشور های اروپایی تنها با اثبات تمکن مالی

 خدمات منحصر به فردی را برای اتباع خارجی که مایل به زندگی ، کار و یا انجام تجارت در اروپا هستند، ارائه مینماید. از سال 2004 میلادی، به صدها نفر از اقصی نقاط دنیا که قصد تاسیس شرکت،انجام تجارت،سرمایه گذاری و یا اخذ اقامت در اروپا را داشته اند کمک کرده ایم.


محبوبترین بسته های خدماتی ما که شامل همه خدمات میشوند به شرح زیر است :

یونان

روش اثبات تمکن مالی شخص مستقل، زمان مورد نیاز جهت پروسه بین دو تا شش ماه

مزایای دریافت اقامت از این روش

  • عدم نیاز به راه اندازی تجارت
  • عدم نیاز به استخدام پرسنل
  • عدم محدودیت سنی
  • عدم نیاز به مدرک زبان انگلیسی یا یونانی
  •  سرعت بالا در دریافت اقامت
  • سهولت تمدید اقامت 
حداقل شرایط احراز صلاحیت

  • اثبات دارایی نقدی در حد شصت هزار یورو در وحله اول در ایران و در صورت نیاز حواله این مبلغ به حساب شخصی در یونان
       نکته: مبلغ فوق قابل برداشت از حساب و هزینه کردن می باشد. مثلا می توان با مبلغ فوق خانه خریداری نمود.

  •  اثبات درآمد ماهیانه
  • سرپرست خانواده حدود 2000 یورو در ماه
  • اعضای خانواده حدود پانصد یورو در ماه
مدارک مورد نیاز

  •  گواهی بانک مبنی بر موجودی ذکر شده
  • گردش مالی سه ماهه آخر
  • قرارداد مربوط به درآمد ماهیانه مانند اجاره، سود سپرده، سود سهام و ... 
  •  گواهی عدم سوء پیشینه
  •  اسناد مربوط به دارایی ملکی و یا شرکتی
  • بیمه پزشکی
تمدید اقامت بعد از دریافت اقامت یک ساله به صورت یک ساله

  • خرید یا اجاره ملک محل سکونت
  •  انجام بیمه پزشکی
  • عدم انجام امور غیر قانونی و جنایی
  • تمکن مالی

 

دریافت اقامت از طریق فعالیت اقتصادی در یونان، زمان مورد نیاز جهت پروسه بین دو تا شش ماه

مزایای دریافت اقامت از این روش

  •  امکان خرید ارزانتر از اروپا و جهان بدون نیاز به واسطه
  • دست یافتن به بازارهای جدید و افزایش صادرات
  • گشایش حساب بانکی شخصی و شرکتی
  • بدست آوردن اعتبار بین المللی اخذ برند یا دریافت لیسانس
  • استفاده از خدمات بانکی نظیر اعتبارات اسنادی، ضمانت نامه ها، کارت اعتباری و ...
  • عدم ضرورت استخدام پرسنل
  • عدم محدودیت سنی
  • عدم نیاز به مدرک زبان انگلیسی یا یونانی
  • سرعت بالا در دریافت اقامت
  • سهولت تمدید اقامت 

مدارک مورد نیاز

  • گواهی بانک مبنی بر موجودی شصت هزار یورویی
  • گردش مالی سه ماهه آخر
  • اسناد مربوط به دارایی ملکی و یا شرکتی
  •  بیمه پزشکی

 

تمدید اقامت بعد از دریافت اقامت 2 ساله به صورت 2 ساله

  • یک نفر سهامدار به همراه خانواده (تحت شرایط خاص دو سهامدار نیز امکان پذیر است)
  • نیاز به استخدام پرسنل ندارد
  •  حداقل حقوق مدیر عامل هفتصد و پنجاه یورو و پرداخت بیمه و مالیات مربوطه (حدود 200 یورو)
  • مدارک مرتبط با اجاره یا خرید دفتر کار
  • گردش مالی مناسب شرکت (به سود شرکت زیاد توجه نمی شود.)
  • انجام بیمه پزشکی
  • عدم انجام امور غیر قانونی و جنایی

 

 بسته ی تاسیس شرکت و شروع به کار برای یک سال

این بسته شامل همه ملزومات قانونی میشود که برای ثبت و اداره کردن یک شرکت یونانی احتیاج است:

  • تاسیس شرکت ( ثبت حضوری شرکت و یا از طریق نماینده ی قانونی )
  • مالیات ثبت شرکت
  • شماره مالیاتی محلی و بین المللی
  • افتتاح حساب بانکی
  • ارائه اسناد به  زبان انگلیسی ( زبانهای دیگر موجود ولی شامل هزینه ی مجزا میباشد )
  • نشانی دفتر ثبت شده برای یک سال
  • انجام نامه نگاری های اداری برای یک سال
  • حسابداری اولیه ( گزارشات اولیه به مسولین ذیربط )
  • شماره مالیاتی و شماره بیمه ی شخصی برای مدیر عامل
  • ثبت در اتاق بازرگانی ( شامل هزینه ی عضویت میباشد )

بازه زمانی: ثبت شرکت در بازه ی 2-3 روزه پس از امضای قرارداد انجام میشود.

هزینه های اضافی که باید مورد توجه قرار بگیرند: حسابداری و دفترداری ( از ماهی 100 یورو در ماه با توجه به نوع فعالیت و حجم معاملات شرکت ) ؛جواز و پروانه ( اگر شامل فعالیت شرکت شود) ؛ سفر به یونان ( حداقل یک سفر به منظور افتتاح حساب مورد نیاز است)

 بسته ی یک ساله اخذ اقامت از طریق مالکیت شرکت

یکی از محبوبترین محصولات ماست که شامل هزینه های اولیه ی یک ساله برای یک شرکت محلی،و همچنین همه ملزومات برای اخذ اقامت برای مدیر شرکت میباشد.

  • ثبت شرکت (شامل افتتاح حساب بانکی، ثبت مالیاتی و همه ملزومات است)
  • دفتر ثبت شده ( یک ساله شامل نامه نگاری های اداری )
  • برنامه ی تجاری به منظور درخواست اقامت ( براساس نظر صاحب شرکت )
  • شماره مالیاتی و شماره بیمه برای متقاضی ( مدیر عامل شرکت )
  • جستجوی مسکن ( یافتن مسکن مناسب برای اقامت )
  • درخواست اقامت (جمع آوری پرونده برای ارائه )
  • دعوتنامه ی کاری ( تائید شده توسط اداره ی مهاجرت )

پشتیبانی و خدمات پس از فروش

 پشتیبانی،مشاوره و مدیریت پروژه را برای کمک به شما در طول فعالیتتان در اروپا ارائه میدهد. بعلاوه ما به صورت متناوب خدماتی در زمینه های منشی گری،اخذ مجوز،بازاریابی،جستجوی شریک تجاری،کارگزینی،شبکه ی تجاری،برنامه ریزی مالی و تسهیلات سرمایه گذاری ارائه میدهیم. ما میتوانیم به شما در فراهم سازی و راه اندازی یک دفتر کوچک و یا محیط کاری برای جلسات اداری و یا راه اندازی تسهیلات شما در صورت نیاز کمک کنیم. قبل از شروع کار یکی از مدیران فروش ما تمامی موارد مورد نیاز شما را بررسی میکند و آماده ی پاسخگویی به سوالات شماست.