موسسه بین المللی نصر جاوید ویرا .Nasr Javid Vira Consulting Inc

خدمتگزار شما در این سو ، پشتیبان شما در آن سوی مرزها

اسلاید شو

مترجم سایت

۱۳ مطلب با کلمه‌ی کلیدی «اقامت بلند مدت» ثبت شده است

ویزای ملی (National Visas) نوع D

ویزای ملی (National Visas) نوع D


ویزای نوع D


این ویزا که از آن با عنوان ویزای نوع D هم یاد می‌شود برای دانشجویان، تجار یا کسانی که برای مدت‌زمان مشخصی قصد دارند در ناحیه شینگن اقامت داشته باشند صادر می‌شود. ویزای نوع D هم می‌تواند یک‌بار ورود باشد. ویزای یک‌بار ورود نوع D برای کسانی صادر می‌شود که به دلایل مشخص مانند خدمات درمانی قصد اقامت محدود برای دوره‌ای تعیین‌شده در یکی از کشورهای عضو ناحیه شینگن را دارند و پس از آن به کشور خود بازمی‌گردند. با در اختیار داشتن ویزای چند بار ورود نوع D، بدون نیاز به اخذ روادید دیگری می‌توان به‌ تمامی کشورهای ناحیه شینگن بدون محدودیت سفر کرد. برای دریافت ویزای چند بار ورود نوع D باید یکی از شرایط ذیل را داشته باشید:

  • دانشجویان بین‌المللی که برای انجام پروژه‌های تحقیقاتی برای مدتی مشخص ( که کمتر از یک سال است) به ناحیه شینگن سفر می‌کنند.
  • دانشجویان بین‌المللی که قصد شروع تحصیل در یکی از دوره‌های تحصیلی کشورهای عضو پیمان شینگن را دارند. به این گروه ویزای یک‌ساله اعطا می‌شود که برای اقامت بیشتر قابل تمدید است.
  • کار علمی و آموزشی در یک مرکز تحقیقاتی یا موسسه معتبر در هریک از کشورهای اتحادیه شینگن. این ویزا با توجه به بررسی سوابق فرد و اعضای خانواده‌اش صادر می‌شود.
  • متخصصانی که باهدف به اشتراک گذاشتن تخصص خود به ناحیه شینگن سفر می‌کنند. هنرمندان، ورزشکاران یا هر حرفه تخصصی دیگری در این گروه قرار می‌گیرند.
  • موارد اضطراری که فرد به دلیل وضعیت پزشکی برای مدت مشخصی قادر به ترک ناحیه شینگن نباشد.


      نمونه هایی از ویزای اخذ شده نوع D توسط موسسه مشاوره بین المللی نصرجاوید ویرا


                      






اخذ اقامت ازطریق تمکن مالی

اخذ اقامت ازطریق تمکن مالی

تنها مرکز مشاوره رایگان اخذ اقامت اروپا از طریق اثبات تمکن مالی در ایران

 Financially Independent Person “FIP”

شما تنها با اثبات تمکن مالی و درآمد خود می‌توانید از طریق "موسسه مشاوره نصر جاوید ویرا" در کمترین زمان ممکن و به سهولت به شرایط اقامت دائم برسید. ارائه یک فرصت استثنایی برای اخذ اقامت در یک کشور عضو اتحادیه اروپا و شنگن در جهت زندگی و یا اخذ مجوز سفر آزادانه در سراسر اروپا.

مزایای دریافت اقامت با استفاده از روش اثبات تمکن مالی

  • عدم نیاز به راه اندازی تجارت
  • عدم نیاز به استخدام پرسنل
  • عدم محدودیت سنی
  • عدم نیاز به مدارک زبان انگلیسی
  • سهولت تمدید اقامت
  • معاف از پرداخت مالیات سالانه
  • منجر به اقامت دائم و دریافت مجوز کار
  • تحصیل رایگان فرزندان و حتی خودتان. چرا که نه !
  • داشتن حساب بانکی بین‌المللی جهت سهولت در جابجایی وجوه
  • نیاز نداشتن به حضور مستمر در کشور مقصد
  • برای اطلاعات بیشتر به سایت ها و مشاورین ما ارتباط برقرار بفرمایید
  • www.nasrjavid.ir          www.nasrjavid.com
  • https://t.me/nasrjavidvira
اخذ اقامت اروپا

اخذ اقامت اروپا

اقامت اروپا

خدمات مهاجرتی

شرکت مشاوره بین المللی نصر جاوید ویرا

 

·       بدون نیاز به ثبت شرکت

·       بدون نیاز به خرید ملک

·       بدون نیاز به سرمایه گذاری

 

تنها با اثبات تمکن مالی

آینده ای روشن با خدمات مهاجرتی شرکت مشاوره بین المللی نصر جاوید ویرا

کارشناسان ما در بخش امور بین الملل آماده مشاوره رایگان به شما عزیزان هستند

009821-26850553   009821-26850546

www.nasrjavid.com

https://t.me/nasrjavidvira

www.nasrjavid.ir

شرایط درخواست ویزای بلند مدت از کشور یونان

شرایط درخواست ویزای بلند مدت از کشور یونان

متقاضی باید ازاین کشور حداقل یک ویزای شنگن کوتاه مدت داشته باشد .

ترجمه کلیه مدارک باید به زبان انگلیسی باشد.

پرینت ۳ ماهه حساب بانکی و تمکن مالی باید به زبان انگلیسی از بانک تهیه گردد.

وقت سفارت متقاضی یک تا دو هفته بعد از تاریخ درخواست خواهد بود.

تهیه بیمه نامه مسافرتی به عهده متقاضی از موسسه نصر جاوید ویرا می باشد.

پرداخت ۶۰ یورو در روز مصاحبه به عهده متقاضی می باشد.

در صورت عدم صدور ویزا کلیه هزینه دریافت شده مسترد می گردد.

پس از صدور ویزا ۵۰ میلیون تومان ضمانتنامه بانکی به ازای هر نفر دریافت خواهد شد.

 

مدارک مورد نیاز جهت درخواست ویزای یونان:

· اصل پاسپورت جدید و قدیم ( اعتبار پاسپورت جدید باید حداقل 3 ماه از طول مدت درخواستی مثلا 3 یا 4 سال بیشتر باشد ، در غیر این صورت باید پاسپورت تعویض گردد . پاسپورت نیز باید امضاء شده باشد)

· کپی از تمام صفحات ویزادار پاسپورت های قدیم و جدید

· 2 قطعه عکس پاسپورتی ( 6×4زمینه روشن )

· کپی بیمه نامه مسافرتی 3 ماهه با پوشش 30000 یورو در محدوده شنگن.

· کپی شناسنامه به همراه اصل ترجمه ممهور وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

· روزنامه رسمی یا جواز کسب یا هر نوع مدرک کاری دیگر ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

· گردش 3 ماه حساب بانکی و مانده حساب بانکی قوی به طور مثال: 100 میلیون تومان به زبان انگلیسی.

· کپی اسناد ملکی به همراه اصل ترجمه ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

· فرم در خواست ویزای امضاء شده

. رزرو بلیط هواپیما و رزرو هتل.

برای تماس با ما به سایت های زیر و پیج تلگرامی ما مراجعه کنید و روی آدرس ها کلیک فرمایید

www.nasrjavid.ir      www.nasrjavid.com           

https://t.me/nasrjavidvira

تلفن: 26850553(9821)+  -  26850546 (9821)+

مشاوره اخذ ویزای استرالیا تضمینی

مشاوره اخذ ویزای استرالیا تضمینی

ویزای توریستی استرالیا به متقاضیان ویزا اجازه میدهد برای مدتی کوتاه ( حداکثر 3 ماه ) به منظور گردشگری و سیاحت ، دیدار از بستگان و آشنایان و یا گذراندن یک دوره ی تحصیلی کوتاه مدت، به استرالیا سفر کند.

اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزای آن کشور است. این فرم را میتوانید از وبسایت امور کنسولی استرالیا و همینطور از بخش روادید سفارت استرالیا در تهران تهیه کنید؛ فرم باید در دو نسخه و برای هر کدام از مسافران به صورت جداگانه تکمیل گردد. برای درخواست روادید استرالیا حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام میگیرد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی استرالیا

  1. شناسنامه ایرانی
  2. پاسپورت
  3. یک قطعه عکس رنگی 6 در 4
  4. کارت پایان خدمت سربازی یا معافیت از نظام وظیفه برای متقاضیان مرد ( 18 تا 50 سال )
  5. مدارک مالی که توانمندی متقاضی را برای گردشگری در استرالیا را نشان دهد مانند گردش مالی حساب بانکی
  6. گواهی اشتغال به تحصیل در صورت دانشجو بودن متاضی ، قرارداد کاری در صورت اشتغال ، مجوز کسب ، مدارک تاسیس شرکت و ... در صورت کارفرما بودن متقاضی

تذکر 1 :  اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ درخواست سفر به استرالیا باشد.

تذکر 2 : در صورتی دارای دعوتنامه هستید، دعوتنامه ، مدارک تابعیت و آدرس کامل اقوام یا آشنایان ساکن استرالیا را به مدارک خود ضمیمه کنید.

نکته : زمان رسیدگی به درخواست ویزای گردشگری استرالیا متغیر است ولی در صورت تکمیل بودن پرونده و مدارک معمولا پس از حدود 3 تا 5 هفته به درخواست رسیدگی خواهد شد و مشخص میگردد که فرد متقاضی واجد دریافت ویزای توریستی استرالیا میباشد یا خیر.

انواع ویزای توریستی استرالیا

  • ویزای توریستی
  • ویزای توریستی خانوادگی
  • ویزای توریستی کاری
  • ویزای توریستی پزشکی

همانطور که از عنوان این روادید مشخص است هر یک جهت مقصدی خاص و برای مدت زمان محدودی صادر میشود و دارندگان این ویزاها مجوز اقامت و کار در کشور استرالیا را نخواهند داشت.

حوادث گروهی تورهای مسافرتی سامان

چرا بیمه سامان؟

* انتخاب اول هموطنان با خرید بیش از دو میلیون بیمه نامه مسافرتی سامان

* ارتباط با بیش از ٥٥،٠٠٠ مرکز پزشکی در سراسر دنیا به صورت انلاین

* حرفه‌ای‌ترین شرکت بیمه‌ای فعال در صنعت گردشگری با بیشترین تعداد پرونده پرداخت خسارات در مقصد مسافرین در کشور ایران

* پرداخت کل خسارت در مقصد مسافرین.

* خدمات ٢٤ ساعته، هفت روز هفته به زبان فارسی

* سادگی نحوه استفاده از محصول از مرحله خرید تا اعلام خسارت

 

چرا باید بیمه مسافرتی داشته باشیم؟

شرایط زیر را تصور کنید:

* شما چمدان را بسته و آماده سفر هستید و به هر دلیلی سفر شما لغو می‌شود.

* بدلیل بیماری و یا حادثه‌ای برای شما یا همراه‌تان، فوت نزدیکان و یا ... مجبور به بازگشت از سفر خود هستید و هزینه زیادی برای سفر خود کرده‌اید.

* شما در سفر هستید و مشکل پزشکی برای شما ایجاد شده و قادر به پرداخت صورت حساب هزینه‌های آن نیستید.

* بدلیل شرایط آب و هوایی و غذاهای نامناسب دچار گرمازدگی، مسمومیت و بیماری شده و نیاز به مراقبت های پزشکی دارید.

* چمدان خود را در فرودگاه گم کرده اید و نیاز به وسایل ضروری دارید.

* کیف خود را گم کرده‌اید و داروهای شما در آن بوده است. شما نیاز به خرید دارو هایتان دارید.

* کیف پول و مدارک شما به سرقت رفته است و شما به پول و مدارک جدید نیاز دارید.

* شما در سفر هستید و به دلایلی سفر شما کنسل شده و ناچار به بازگشت هستید.

 

اینها تعدادی از مخاطراتی هستند که ممکن است در سفرتان با آنها مواجه شوید.

تفاوتی ندارد که شما یک سفر چند روزه و یا سفری بلند مدت در پیش دارید، بیمه مسافرتی سامان با آگاهی از تمامی نیازها و مشکلات احتمالی مسافران کاملترین بیمه نامه مسافرتی را با مناسبترین هزینه در اختیار شما قرار میدهد.

این بیمه نامه در راستای تامین امنیت و آرامش مسافرانی که در داخل کشور با هر وسیله به سفرهای تفریحی، آموزشی، ماموریت، اردوهای ورزشی و ... می روند طراحی شده است. حق بیمه این بیمه نامه براساس مدت سفر و سرمایه مورد نظر بیمه گزار تعیین می گردد.
1 - بیمه گزار می تواند شخصیت حقوقی و حقیقی داشته باشد؛
2 - حداقل تعداد بیمه شدگان 10 نفر می باشد؛
3 - سرمایه بیمه 10.000.000 ریال تا 300.000.000 ریال برای هر بیمه شده می باشد؛
4 - هزینه های پزشکی 10 % سرمایه بیمه برای هر بیمه شده می باشد؛
5 - امکان انتخاب سن بیمه شدگان از بدو تولد تا 80 سالگی؛
6 - مناسب برای بیمه نمودن تورهای داخلی و خارجی و اردوهای تحصیلی است.
7 - پوششهای اضافی قابل لحاظ شدن است.
8 - جبران غرامت هرگونه حوادث ناشی از جنگ داخلی و خارجی، اقدامات بمب گذاری و تروریستی، اقدامات احتیاطی مقامات نظامی و انتظامی، شورش، انقلاب و آشوب از مشمول تعهدات بیمه گر خارج است.
تنها مرکز مشاوره رایگان اخذ اقامت اروپا از طریق اثبات تمکن مالی در ایران

تنها مرکز مشاوره رایگان اخذ اقامت اروپا از طریق اثبات تمکن مالی در ایران


  

اخذ اقامت دائم  کشور های یونان  تنها با اثبات تمکن مالی

financially independent person

 

شما تنها با اثبات تمکن مالی و درآمد خود می‌توانید از طریق "موسسه مشاوره نصر جاوید ویرا" در کمترین زمان ممکن و به سهولت به شرایط اقامت دائم برسید. ارائه یک فرصت استثنایی برای اخذ اقامت در یک کشور عضو اتحادیه اروپا و شنگن در جهت زندگی و یا اخذ مجوز سفر آزادانه در سراسر اروپا.

مزایای دریافت اقامت با استفاده از روش اثبات تمکن مالی

ü      عدم نیاز به راه اندازی تجارت

ü      عدم نیاز به استخدام پرسنل

ü      عدم محدودیت سنی

ü      عدم نیاز به مدارک زبان انگلیسی

ü      سهولت تمدید اقامت

ü      معاف از پرداخت مالیات سالانه

ü      منجر به اقامت دائم و دریافت مجوز کار

ü      تحصیل رایگان فرزندان و حتی خودتان. چرا که نه !

ü      داشتن حساب بانکی بین‌المللی جهت سهولت در جابجایی وجوه

ü      نیاز نداشتن به حضور مستمر در کشور مقصد

حداقل شرایط احراز صلاحیت

  • اثبات درآمد ماهیانه
  • سرپرست خانواده حدود 2000 یورو در ماه
  • اعضای خانواده حدود پانصد یورو در ماه

مدارک مورد نیاز

  • گواهی بانک مبنی بر موجودی ذکر شده
  • گردش مالی سه ماهه آخر
  • قرارداد مربوط به درآمد ماهیانه مانند اجاره، سود سپرده، سود سهام و ... 
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • اسناد مربوط به دارایی ملکی و یا شرکتی
  • بیمه پزشکی

تمدید اقامت بعد از دریافت اقامت یک ساله و دو ساله به صورت دو و سه ساله

  • خرید یا اجاره ملک محل سکونت
  • انجام بیمه پزشکی
  • عدم انجام امور غیر قانونی و جنایی
  • تمکن مالی

 


FIP  اخذ اقامت از طریق تمکن مالی (  financial independent person )

FIP اخذ اقامت از طریق تمکن مالی ( financial independent person )

 

 

  جدید ترین ، آسان ترین ، جذاب ترین

 

روش اخذ اقامت اروپا

 

  • بدون نیاز به سرمایه گذاری یا ثبت شرکت
  • بدون قوانین ماندن و اقامت سختگیرانه
  • فقط در 90 روز مقیم اتحادیه اروپا شوید

آخرین اطلاعات در مورد ویزا واقامت رو در کانال تلگرامی موسسه  دنبال نمائید:
http://telegram.me/nasrjavidvira

 

 


آیا میدانید با داشتن سند ملکی در ایران و سپرده بانکی مکفی میتوانید امکان اقامت در اروپا را برای خود و خانواده فراهم نمایید؟
ارائه یک فرصت استثنائی برای اخذ اقامت در یک کشور عضو اتحادیه اروپا و شینگن در جهت زندگی و یا اخذ مجوز سفر آزادانه در سراسر اروپا.

 
کشور یونان
یونان با دارا بودن فرهنگ و تمدن مدیترانه ای و مناظر و تفرجگاه های متنوع, از سال ها پیش به یکی از هدف های توریستی مردم از سراسر جهان تبدیل شده و حتی با قسمت های دیگر مدیترانه مثل ایتالیا و اسپانیا برابری می کند. با توجه به این کشور سالیانه بین 8 تا 10 ملیون توریست دارد, سیاست این کشور بر این است که کیفیت توریست های کشور را بالا برده و از طریق قانون اقامت از طریق تمکن مالی به افراد با تمکن مالی بالا (A Class Tourist) اجازه اقامت داده تا به موجب این سیاست رشد اقتصادی این کشور توسعه یابد.
از جاذبه های یونان که باعث گردشگری و اقامت در این کشور زیبا و تاریخی توسط اتباع خارجی شده است می توان به موارد زیر اشاره کرد: 
گالری ملی هنر، باغ ملی آتن، موزه آکروپلیس, معبد هفستوس، سواحل آتن، استادیوم پاناتینائیکو، معبد زئوس المپی، موزه ملی باستان شناسی، کرامیکوس، میدان سینتاگما، آگورای باستانی آتن، آکروپلیس، پارتنون، ارختیوم 


مزایای زندگی در یونان:
·         دارای موقعیتی استراتژیک در مدیترانه ای ( دروازه ای برای رسیدن به اتحادیه اروپا و جنوب شرقی اروپا)
·         واحد پول کشور یورو
·         یکی از امن ترین کشورها در منطقه مدیترانه با مردم مهمان نواز است.
·         دارای آب و هوای معتدل مدیترانه ای است (که برای گردشگری در طول سال ایده آل میباشد)
·         مناظر دیدنی و جذاب با سواحل شگفت انگیز و کوههای به یاد ماندنی .
·         دارای میراث فرهنگی منحصر به فرد و گنجینه های باستان شناسی است.
·         مقصد مورد علاقه برای گردشگران بین المللی 
·         بالا بودن استانداردهای مراقبتهای بهداشتی خصوصی و آموزش خصوصی در یونان در مقایسه با دیگر کشورهای اتحادیه اروپا
روش اخذ این نوع اقامت آسان بوده و به دلیل سرعت در اقامت و مزایای دیگر مورد توجه بسیاری ازهموطنان عزیز قرار گرفته است. روند زمانی اخذ اقامت تیم بین المللی نصر جاویدویرا 3 ماه می باشد.

 
مزایای دریافت اقامت با استفاده از این روش:

  عدم نیاز به راه انداری تجارت
·          عدم نیاز به استخدام پرسنل
·          عدم محدودیت سنی
·          عدم نیاز به مدرک زبان انگلیسی یا یونانی
·          سهولت تمدید اقامت
·          معاف از پرداخت مالیات سالانه
·          امکان رفت و آمد آزادانه و زندگی در کشورهای اتحادیه اروپا و حوزه شنگن
  
شرایط احراز صلاحیت تمکن مالی

 اثباتدرآمد ماهیانه ثابت در ایران برای سرپرست خانواده(تمکن مالی بالا)
·          از مراجع مختلف مانند دریافت اجاره نامه ملکی، سود سپرده های بانکی، اوراق بهادار مشمول سود، حقوق بازنشستگی
متقاضی اقامت می بایست حداقل دارای یک سند ملکی شش دانگ در ایران و یک سپرده بانکی حداقل یکساله باشد
·         مدارک هویتی و عدم سوء پیشینه در ایران
  
پروسه اخذ اقامت از طریق تمکن مالی:

تهیه مدارک توسط متقاضی

عقد قرار داد با موسسه

اقدام جهت اخذ ویزای تایپ D جهت سفر کاری و ثبت درخواست به کشور مقصد

افتتاح حساب بین المللی بانکی برای متقاضی، خرید بیمه نامه شنگن ، اقدامات اخذ آدرس قانونی در کشور مقصد

تحویل اقامت 

شرکت مشاوره نصر جاویدویرا با دارا بودن تیم متخصص و حرفه ای در این زمینه در حال حاضر به عنوان معتبرترین و قدیمی ترین مجموعه در ایران و بدون واسطه به صورت تخصصی در کوتاه ترین زمان ممکن به صورت کاملا تضمینی برای هموطنان عزیز خدمت رسانی می نماید.

 

نمونه کار از موسسه مشاوره نصرجاوید ویرا 

 

 

ویزای شنگن

ویزای شنگن

 

 

عمده خدمات موسسه مشاوره بین المللی نصر جاویدویرا  اخذ اقامت دائم کشورهای اروپایی بدون نیاز به ثبت شرکت،  خرید ملک، سرمایه گذاری و تنها با اثبات تمکن مالی به صورت تضمینی و در کوتاه ترین زمان ممکن می باشد.


اخذ ویزا های بلند مدت 1.2.3.4 ساله شنگن 

آخرین اطلاعات در مورد ویزا واقامت رو در کانال تلگرامی موسسه  دنبال نمائید:

http://telegram.me/nasrjavidvira



 اخذ ویزای بلند مدت مالتی شنگن 
اصل پاسپورت جدید و قدیم ( اعتبار پاسپورت جدید باید حداقل 3 ماه از طول مدت درخواستی مثلا 3 یا 4 سال بیشتر باشد ، در غیر این صورت باید پاسپورت تعویض گردد . پاسپورت نیز باید امضاء شده باشد(
· کپی از تمام صفحات ویزادار پاسپورت های قدیم و جدید·

(2 قطعه عکس پاسپورتی (  6×4زمینه روشن 

کپی بیمه نامه مسافرتی 3 ماهه با پوشش 30000 یورو در محدوده شنگن.

کپی شناسنامه به همراه اصل ترجمه ممهور وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

 روزنامه رسمی یا جواز کسب یا هر نوع مدرک کاری دیگر ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

 گردش 3 ماه حساب بانکی و مانده حساب بانکی قوی به طور مثال: 100 میلیون تومان به زبان انگلیسی.

کپی اسناد ملکی به همراه اصل ترجمه ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

 فرم در خواست ویزای امضاء شده .

 رزرو بلیط هواپیما و رزرو هتل.



نمونه ویزا های بلند مدت موسسه



ویزای تحصیلی آلمان،ویزای تحصیلی انگلیس

 اخذ ویزای تحصیلی آلمان و انگلیس و آمریکا



خدمتی جدید از شرکت مشاوره بین المللی نصر جاوید ویرا


ویزای تحصیلی چیست؟ به ویزایی گفته می شود که فرد فقط اجازه تحصیل در دانشگاههای کشور مورد نظر را داشته باشد. البته متناسب با مقطع تحصیلی مدت زمان ویزا از سفارت مربوطه مشخص شده و فرد متقاضی میتواند در مقطع مورد نظر خود به تحصیل مشغول شود.


مدارک مورد نیاز برای این نوع ویزا: 

 آخرین مدرک تحصیلی 

 ریز نمرات 

 مدرک آیلتس حداقل 4.5 

 مانده حساب بانکی بصورت انگلیسی

ترجمه سند ملکی (در صورت موجود بودن)