موسسه بین المللی نصر جاوید ویرا .Nasr Javid Vira Consulting Inc

خدمتگزار شما در این سو ، پشتیبان شما در آن سوی مرزها

اسلاید شو

مترجم سایت

۵ مطلب با کلمه‌ی کلیدی «اقامت تمکن مالی» ثبت شده است

اخذ اقامت ازطریق تمکن مالی

اخذ اقامت ازطریق تمکن مالی

تنها مرکز مشاوره رایگان اخذ اقامت اروپا از طریق اثبات تمکن مالی در ایران

 Financially Independent Person “FIP”

شما تنها با اثبات تمکن مالی و درآمد خود می‌توانید از طریق "موسسه مشاوره نصر جاوید ویرا" در کمترین زمان ممکن و به سهولت به شرایط اقامت دائم برسید. ارائه یک فرصت استثنایی برای اخذ اقامت در یک کشور عضو اتحادیه اروپا و شنگن در جهت زندگی و یا اخذ مجوز سفر آزادانه در سراسر اروپا.

مزایای دریافت اقامت با استفاده از روش اثبات تمکن مالی

  • عدم نیاز به راه اندازی تجارت
  • عدم نیاز به استخدام پرسنل
  • عدم محدودیت سنی
  • عدم نیاز به مدارک زبان انگلیسی
  • سهولت تمدید اقامت
  • معاف از پرداخت مالیات سالانه
  • منجر به اقامت دائم و دریافت مجوز کار
  • تحصیل رایگان فرزندان و حتی خودتان. چرا که نه !
  • داشتن حساب بانکی بین‌المللی جهت سهولت در جابجایی وجوه
  • نیاز نداشتن به حضور مستمر در کشور مقصد
  • برای اطلاعات بیشتر به سایت ها و مشاورین ما ارتباط برقرار بفرمایید
  • www.nasrjavid.ir          www.nasrjavid.com
  • https://t.me/nasrjavidvira
اخذ اقامت اروپا

اخذ اقامت اروپا

اقامت اروپا

خدمات مهاجرتی

شرکت مشاوره بین المللی نصر جاوید ویرا

 

·       بدون نیاز به ثبت شرکت

·       بدون نیاز به خرید ملک

·       بدون نیاز به سرمایه گذاری

 

تنها با اثبات تمکن مالی

آینده ای روشن با خدمات مهاجرتی شرکت مشاوره بین المللی نصر جاوید ویرا

کارشناسان ما در بخش امور بین الملل آماده مشاوره رایگان به شما عزیزان هستند

009821-26850553   009821-26850546

www.nasrjavid.com

https://t.me/nasrjavidvira

www.nasrjavid.ir

شرایط درخواست ویزای بلند مدت از کشور یونان

شرایط درخواست ویزای بلند مدت از کشور یونان

متقاضی باید ازاین کشور حداقل یک ویزای شنگن کوتاه مدت داشته باشد .

ترجمه کلیه مدارک باید به زبان انگلیسی باشد.

پرینت ۳ ماهه حساب بانکی و تمکن مالی باید به زبان انگلیسی از بانک تهیه گردد.

وقت سفارت متقاضی یک تا دو هفته بعد از تاریخ درخواست خواهد بود.

تهیه بیمه نامه مسافرتی به عهده متقاضی از موسسه نصر جاوید ویرا می باشد.

پرداخت ۶۰ یورو در روز مصاحبه به عهده متقاضی می باشد.

در صورت عدم صدور ویزا کلیه هزینه دریافت شده مسترد می گردد.

پس از صدور ویزا ۵۰ میلیون تومان ضمانتنامه بانکی به ازای هر نفر دریافت خواهد شد.

 

مدارک مورد نیاز جهت درخواست ویزای یونان:

· اصل پاسپورت جدید و قدیم ( اعتبار پاسپورت جدید باید حداقل 3 ماه از طول مدت درخواستی مثلا 3 یا 4 سال بیشتر باشد ، در غیر این صورت باید پاسپورت تعویض گردد . پاسپورت نیز باید امضاء شده باشد)

· کپی از تمام صفحات ویزادار پاسپورت های قدیم و جدید

· 2 قطعه عکس پاسپورتی ( 6×4زمینه روشن )

· کپی بیمه نامه مسافرتی 3 ماهه با پوشش 30000 یورو در محدوده شنگن.

· کپی شناسنامه به همراه اصل ترجمه ممهور وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

· روزنامه رسمی یا جواز کسب یا هر نوع مدرک کاری دیگر ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

· گردش 3 ماه حساب بانکی و مانده حساب بانکی قوی به طور مثال: 100 میلیون تومان به زبان انگلیسی.

· کپی اسناد ملکی به همراه اصل ترجمه ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

· فرم در خواست ویزای امضاء شده

. رزرو بلیط هواپیما و رزرو هتل.

برای تماس با ما به سایت های زیر و پیج تلگرامی ما مراجعه کنید و روی آدرس ها کلیک فرمایید

www.nasrjavid.ir      www.nasrjavid.com           

https://t.me/nasrjavidvira

تلفن: 26850553(9821)+  -  26850546 (9821)+

موسسه مشاوره بین المللی نصر جاوید ویرا

موسسه مشاوره بین المللی نصر جاوید ویرا


 

تنها مرکز مشاوره رایگان اخذ اقامت اروپا از طریق اثبات تمکن مالی در ایران

تنها مرکز مشاوره رایگان اخذ اقامت اروپا از طریق اثبات تمکن مالی در ایران


  

اخذ اقامت دائم  کشور های یونان و اسپانیا تنها با اثبات تمکن مالی

financially independent person

 

شما تنها با اثبات تمکن مالی و درآمد خود می‌توانید از طریق "موسسه مشاوره نصر جاوید ویرا" در کمترین زمان ممکن و به سهولت به شرایط اقامت دائم برسید. ارائه یک فرصت استثنایی برای اخذ اقامت در یک کشور عضو اتحادیه اروپا و شنگن در جهت زندگی و یا اخذ مجوز سفر آزادانه در سراسر اروپا.

مزایای دریافت اقامت با استفاده از روش اثبات تمکن مالی

ü      عدم نیاز به راه اندازی تجارت

ü      عدم نیاز به استخدام پرسنل

ü      عدم محدودیت سنی

ü      عدم نیاز به مدارک زبان انگلیسی

ü      سهولت تمدید اقامت

ü      معاف از پرداخت مالیات سالانه

ü      منجر به اقامت دائم و دریافت مجوز کار

ü      تحصیل رایگان فرزندان و حتی خودتان. چرا که نه !

ü      داشتن حساب بانکی بین‌المللی جهت سهولت در جابجایی وجوه

ü      نیاز نداشتن به حضور مستمر در کشور مقصد

حداقل شرایط احراز صلاحیت

  • اثبات درآمد ماهیانه
  • سرپرست خانواده حدود 2000 یورو در ماه
  • اعضای خانواده حدود پانصد یورو در ماه

مدارک مورد نیاز

  • گواهی بانک مبنی بر موجودی ذکر شده
  • گردش مالی سه ماهه آخر
  • قرارداد مربوط به درآمد ماهیانه مانند اجاره، سود سپرده، سود سهام و ... 
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • اسناد مربوط به دارایی ملکی و یا شرکتی
  • بیمه پزشکی

تمدید اقامت بعد از دریافت اقامت یک ساله و دو ساله به صورت دو و سه ساله

  • خرید یا اجاره ملک محل سکونت
  • انجام بیمه پزشکی
  • عدم انجام امور غیر قانونی و جنایی
  • تمکن مالی