موسسه بین المللی نصر جاوید ویرا .Nasr Javid Vira Consulting Inc

خدمتگزار شما در این سو ، پشتیبان شما در آن سوی مرزها

اسلاید شو

مترجم سایت

۵ مطلب با کلمه‌ی کلیدی «اقامت کوتاه مدت» ثبت شده است

اخذ اقامت اروپا

اخذ اقامت اروپا

اقامت اروپا

خدمات مهاجرتی

شرکت مشاوره بین المللی نصر جاوید ویرا

 

·       بدون نیاز به ثبت شرکت

·       بدون نیاز به خرید ملک

·       بدون نیاز به سرمایه گذاری

 

تنها با اثبات تمکن مالی

آینده ای روشن با خدمات مهاجرتی شرکت مشاوره بین المللی نصر جاوید ویرا

کارشناسان ما در بخش امور بین الملل آماده مشاوره رایگان به شما عزیزان هستند

009821-26850553   009821-26850546

www.nasrjavid.com

https://t.me/nasrjavidvira

www.nasrjavid.ir

موسسه مشاوره بین المللی نصر جاوید ویرا

موسسه مشاوره بین المللی نصر جاوید ویرا


 

ویزای شنگن

ویزای شنگن

 

 

عمده خدمات موسسه مشاوره بین المللی نصر جاویدویرا  اخذ اقامت دائم کشورهای اروپایی بدون نیاز به ثبت شرکت،  خرید ملک، سرمایه گذاری و تنها با اثبات تمکن مالی به صورت تضمینی و در کوتاه ترین زمان ممکن می باشد.


اخذ ویزا های بلند مدت 1.2.3.4 ساله شنگن 

آخرین اطلاعات در مورد ویزا واقامت رو در کانال تلگرامی موسسه  دنبال نمائید:

http://telegram.me/nasrjavidvira



 اخذ ویزای بلند مدت مالتی شنگن 
اصل پاسپورت جدید و قدیم ( اعتبار پاسپورت جدید باید حداقل 3 ماه از طول مدت درخواستی مثلا 3 یا 4 سال بیشتر باشد ، در غیر این صورت باید پاسپورت تعویض گردد . پاسپورت نیز باید امضاء شده باشد(
· کپی از تمام صفحات ویزادار پاسپورت های قدیم و جدید·

(2 قطعه عکس پاسپورتی (  6×4زمینه روشن 

کپی بیمه نامه مسافرتی 3 ماهه با پوشش 30000 یورو در محدوده شنگن.

کپی شناسنامه به همراه اصل ترجمه ممهور وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

 روزنامه رسمی یا جواز کسب یا هر نوع مدرک کاری دیگر ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

 گردش 3 ماه حساب بانکی و مانده حساب بانکی قوی به طور مثال: 100 میلیون تومان به زبان انگلیسی.

کپی اسناد ملکی به همراه اصل ترجمه ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

 فرم در خواست ویزای امضاء شده .

 رزرو بلیط هواپیما و رزرو هتل.



نمونه ویزا های بلند مدت موسسه



اخذ ویزای بلند مدت شنگن ، تضمینی ، ارزان ، VIP

مشاوره دراخذ ویزای بلند مدت شنگن دو ، سه و چهار ساله درکمتر از یکماه  با همکاری 11 کشور عضـو پیـمان ویـزای شـینگن


ویزای شنگن (ویزای تجـاری): عمومأ مورد استفاده تجـار, بازرگانان, صاحبان صنایع و مدیران یا نمایندگان شرکتها میباشد که ممکن است بارها به منطقه شنگن وارد و از آن خارج شوند

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناس سازمان مهاجرتی در تهران تماس حاصل فرمایید:


تماس از طریق ثبت در خواست یا مویابل یا وایبر

شرکت مشاوره بین المللی نصر جاوید ویرا



اما ویزای شینگن چیست؟



معاهده شنگن" قراردادی است که در ۱۴ ژوئن سال ۱۹۸۵ میلادی جهت ورود آزاد ساکنین کشورهای اروپایی بدون نیاز به ویزا و کاهش مشکلات رفت و آمد آنها از جمله برچیده شدن مرزها و ایستگاههای بازرسی مرزی، درعرشه کشتی "پرنسس ماری آسترید" روی رودخانه "ماسل" نزدیک شهری به نام "شنگن" در لوکزامبورگ - مرز بین فرانسه و آلمان - به امضای ۵ کشور آلمان، فرانسه، هلند، بلژیک و لوکزامبورگ رسید و در ۳ اکتبر سال ۱۹۹۰ میلادی پس از اتحاد آلمان شرقی و غربی، مجددا با امضای آلمان متحد تکمیل گردید.

ویزاهای شینگن کوتاه و بلند مدت

 

ویزای شینگن در4 کلاس صادر می شود :

 

ویزای نوع A : ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاههای شینگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شینگن گردد.
ویزای نوع B : ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شینگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شینگن برساند.
ویزای نوع C : ویزای توریستی است که اکثر متقاضیان با آن وارد شینگن می شوند.
ویزای نوع D : ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شینگن وارد و از آن خارج شوند.
توجه کنید که اگر بخواهید بیش از ۹۰ روز در محدوده شینگن بمانید، دیگر با ویزای شینگن این امکان را نخواهید داشت بلکه باید درخواست اقامت بدهید و از طریق سفارت کشور مد نظرتان پیگیر مراحل اقامتی خود باشید.
 در صورت دارا بودن ویزاهای بلند مدت، اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده شینگن استفاده کنید، باید حتما ۳ ماه خارج از شینگن بمانید تا بتوانید مجددا به این محدوده وارد شوید.
بر اساس معاهدات مقرر برای ویزای شینگن داشتن این ویزا لزوما به معنی تضمین ورود به محدوده نیست، یعنی اینکه اگر شما ویزای شینگن خود را از ایتالیا گرفته باشید ولی از فرانسه وارد محدوده شینگن شوید مقامات مرزی شنگن در فرانسه می توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شینگن اخراج کنند. مسافر ورودی به کشورهای شینگن باید همیشه خود را آماده سوالات احتمالی مانند هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مدارکی دال بر توانایی پرداخت هزینه های اقامت نماید.

 

شرایط دریافت ویزاهای کوتاه و بلند مدت شینگن:

 

- مدارک شغلی
- پرینت حساب بانکی
 - مستندات ملکی و مالی
شرکت مشاوره بین المللی نصر جاوید ویرا