موسسه بین المللی نصر جاوید ویرا .Nasr Javid Vira Consulting Inc

خدمتگزار شما در این سو ، پشتیبان شما در آن سوی مرزها

اسلاید شو

مترجم سایت

۶ مطلب با کلمه‌ی کلیدی «ویزای بلند مدت» ثبت شده است

اقامت ایتالیا

حوادث گروهی تورهای مسافرتی

این بیمه نامه در راستای تامین امنیت و آرامش مسافرانی که در داخل کشور با هر وسیله به سفرهای تفریحی، آموزشی، ماموریت، اردوهای ورزشی و ... می روند طراحی شده است. حق بیمه این بیمه نامه براساس مدت سفر و سرمایه مورد نظر بیمه گزار تعیین می گردد.
1 - بیمه گزار می تواند شخصیت حقوقی و حقیقی داشته باشد؛
2 - حداقل تعداد بیمه شدگان 10 نفر می باشد؛
3 - سرمایه بیمه 10.000.000 ریال تا 300.000.000 ریال برای هر بیمه شده می باشد؛
4 - هزینه های پزشکی 10 % سرمایه بیمه برای هر بیمه شده می باشد؛
5 - امکان انتخاب سن بیمه شدگان از بدو تولد تا 80 سالگی؛
6 - مناسب برای بیمه نمودن تورهای داخلی و خارجی و اردوهای تحصیلی است.
7 - پوششهای اضافی قابل لحاظ شدن است.
8 - جبران غرامت هرگونه حوادث ناشی از جنگ داخلی و خارجی، اقدامات بمب گذاری و تروریستی، اقدامات احتیاطی مقامات نظامی و انتظامی، شورش، انقلاب و آشوب از مشمول تعهدات بیمه گر خارج است.

بیمه مسافرین ورودی به ایران

این بیمه نامه مربوط به مسافرینی است که به کشور جمهوری اسلامی ایران مسافرت می کنند. در صورتی که بیمه شده در مدت اعتبار این بیمه نامه، دچار بیماری یا صدمات بدنی ناشی از حادثه شود و یا قرنطینه اجباری پزشکی ضروری گردد، بیمه گر موظف است خدمات زیر را سازماندهی و هزینه های مرتبط با آن را پرداخت نماید.

الف) انتقال
1-  پذیرش و انتقال بیمه شده به نزدیک ترین بیمارستان یا مراکز درمانی مجهز در کمترین زمان ممکن.
2- انتقال بیمه شده در موارد ضروری با نظر پزشک معالج به مراکز درمانی مجهزتر در اسرع وقت.
3- بازگرداندن بیمه شده به کشور متبوع خویش بر اساس نظر پزشک معالج و تایید پزشک معتمد بیمه گر در صورتی که پس از درمان در محل، شرایط جسمی بیمه شده مانع از بازگشت وی به صورت یک مسافر معمولی باشد.
4- انجام اقدامات لازم در صورت فوت بیمه شده برای انتقال جسد به نزدیک ترین فرودگاه محل اقامت وی در کشور متبوع.
5- انجام اقدامات لازم جهت بازگرداندن افراد همراه زیر 15 سال بیمه شده و یک نفر از بستگان بیمه شده به کشور متبوع در صورتی که بیمه شده توانایی ادامه سفر با وسیله نقلیه شخصی و یا وسیله نقلیه ای که در ابتدای سفر مورد استفاده قرار گرفته را نداشته باشد.
6- انجام اقدامات لازم برای انتقال یکی از بستگان بیمه شده از کشور محل اقامت بیمه شده به ایران در صورتی که بیمه شده به علت حادثه یا بیماری مشمول این بیمه نامه، در بیمارستان بستری شود و بر اساس نظر پزشک معالج به همراه نیاز داشته باشد.

ب) پرداخت هزینه ها
1- هزینه های پزشکی و بستری تا سقف 10.000 یورو و یا معادل ریالی آن براساس نرخ تسعیر ارز مندرج در بیمه نامه با استناد به گواهی پزشکی مبنی بر نیاز فوری به درمان در مدت پوشش (پس از کسر فرانشیز هزینه های پزشکی غیربستری)، به شرح زیر پرداخت خواهد شد:
1-1- هزینه های پزشکی شامل ویزیت اولیه و خدمات تصویربرداری و آزمایشگاهی، هزینه های دارویی، جراحی های سرپایی، فیزیوتراپی و انتقال مصدومان و بیماران به مراکز پزشکی مربوطه ناشی از حوادث.
2-1- هزینه های پزشکی ناشی از بستری و جراحی در بیمارستان و مراکز جراحی محدود Day Care (با بیش از ۶ ساعت بستری)

2- هزینه های غیرپزشکی به شرح زیر پرداخت خواهد شد:
1-2 –هزینه های متعارف مربوط به تهیه تابوت و انتقال جسد بیمه شده متوفی به نزدیکترین فرودگاه بین المللی محل اقامت وی در کشور مبداء یا محل اقامت (هزینه های برگزاری مراسم تشییع و تدفین در تعهد بیمه گر نمی باشد)
2-2 – در صورتی که بیمه شده به علت حادثه یا بیماری مشمول این بیمه نامه، در بیمارستان بستری شود و بر اساس نظر پزشک معالج و تایید پزشک معتمد بیمه گر به همراه نیاز داشته باشد، هزینه های متعارف رفت و برگشت یکی از بستگان بیمه شده از کشور محل اقامت بیمه شده به محل بستری و نیز مخارج اقامت وی در ایران حداکثر تا 20 روز پرداخت خواهد شد.
3-2 - هزینه متعارف بازگشت غیرمنتظره بیمه شده به دلیل صدمات یا بیماری حاد پزشکی در صورتی که نتواند از بلیط برگشت استفاده نماید.
4-2 – هزینه های متعارف جهت بازگرداندن افراد همراه زیر 15 سال بیمه شده و یک نفر از بستگان وی به کشور مبدا یا محل اقامت در صورت عدم توانایی به سفر با وسیله نقلیه شخصی و یا وسیله نقلیه ای که در ابتدای سفر مورد استفاده قرار گرفته است.
5-2 – هزینه های فوریتی دندانپزشکی تا سقف 200 یورو. این هزینه ها محدود به معالجه دندان درد، درمان عفونت و کشیدن دندان می باشد.
6-2 – هزینه های لازم جهت تهیه مدارک مهم مسافرتی نظیر گذرنامه، گواهینامه رانندگی و یا مدارک کنسولی در صورت گم شدن مدارک مربوطه تا سقف 200 یورو.
7-2 – هزینه های مربوط به معاضدت قضایی تا سقف 250 یورو در دعاوی که در طی مدت اقامت در ایران علیه بیمه شده دادخواست مطرح شود. 

اخذ ویزای کوتاه مدت و بلند مدت اروپا به صورت تضمینی

با اخذ ویزای شنگن به راحتی به تمامی کشورهای اروپایی عضو پیمان شنگن سفر کنید 
تمامی کارهای خود را به ما بسپارید و با آرامش خیال منتظر ویزای خود در کمترین زمان ممکن باشید

 پر کردن فرم سفارت،اخذ وقت سفارت،اخذ ویزای شنگن تضمینی


شرکت مشاوره بین المللی نصر جاوید ویرا مشاور شما در زمینه اقامت، اخذ ویزای کوتاه مدت شنگن،اخذ ویزای بلند مدت 1 تا 4 ساله مالتی شنگن به صورت صد در صد تضمینی

آخرین اطلاعات در مورد ویزا واقامت رو در کانال تلگرامی موسسه  دنبال نمائید:

http://telegram.me/nasrjavidvira



اخذ ویزای بلند مدت شنگن ، تضمینی ، ارزان ، VIP

مشاوره دراخذ ویزای بلند مدت شنگن دو ، سه و چهار ساله درکمتر از یکماه  با همکاری 11 کشور عضـو پیـمان ویـزای شـینگن


ویزای شنگن (ویزای تجـاری): عمومأ مورد استفاده تجـار, بازرگانان, صاحبان صنایع و مدیران یا نمایندگان شرکتها میباشد که ممکن است بارها به منطقه شنگن وارد و از آن خارج شوند

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناس سازمان مهاجرتی در تهران تماس حاصل فرمایید:


تماس از طریق ثبت در خواست یا مویابل یا وایبر

شرکت مشاوره بین المللی نصر جاوید ویرا



ویزای شنگن ( بلندمدت ) 1.2.3.4 ساله فوری

هرکسی که موفق به دریافت ویزای شنگن برای ورود به یک کشور شود، می تواند پس از ورود به آن کشور، در مدت زمان اعتبار ویزای صادره به سایر کشورهای عضو شنگن وارد شود و البته در بعضی موارد استثنائی ویزای شنگن می تواند تنها جهت ورود به کشور صادر کننده آن اعتبار داشته باشد و دارنده ویزا در این صورت حق مسافرت به کشور دیگر شنگن را خواهد داشت (در چنین صورتی مورد این محدودیت در ویزای صادر شده درج خواهد شد).

کشورهای محدوده شنگن 24 کشور در حال حاضر عضو محدوده شنگن می باشند ، که عبارتند از : بلژیک، دانمارک، سوئد، استونی، فنلاند، فرانسه، یونان، ایتالیا، اسپانیا، ایسلند، لتونی، لوکزامبورگ، لیتوانی، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلوانی، چک، آلمان، مجارستان و اتریش.

لازم به ذکر است علاوه بر کشورهای فوق، ده کشور استونی، اسلواکی، اسلوونی، جمهوری چک، قبرس، لتونی، لهستان، لیتوانی، مالتا و مجارستان که در می 2004 به عضویت اتحادیه در آمده اند موظف هستند مقررات شنگن را در قوانین ورود و خروج خود وارد نمایند.

انواع ویزای شنگن:

ویزای شنگن دارای چهار نوع مختلف است که در خود ویزا از طریق چهار حرف الفبائی انگلیسی (A,B,C,D ) مشخص می شود

1- ویزای A یا ویزای ترانزیت: مسافر حق خارج شدن از فرودگاه را ندارد و فقط می تواند در یکی از فرودگاههای شنگن هواپیمای خود را عوض کرده و رهسپار کشوری در خارج از شنگن گردد. مثلاً فردی ایرانی دارای اقامت یا ویزای آمریکا که در فرودگاه یکی از کشورهای شنگن بتواند هواپیمای خود را به مقصد آمریکا عوض کند.

2- ویزای B یا ویزای عبور: مسافر فقط حق دارد از فرودگاه خارج شده و از شنگن به عنوان منطقه ی عبور استفاده کرده تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگر غیرشنگن برساند. مسافر حق توقف غیرضروری در شنگن را ندارد. بطور مثال یک ایرانی مقیم روسیه که عازم ترکیه است از طریق مرز زمینی وارد شنگن شده و بصورت عبوری از طریق زمینی خود را به ترکیه برساند.

3- ویزای C یا ویزای بازدید: معمولا نوع ویزایی که اکثر ایرانیان نیز با آن وارد شنگن می شوند این نوع ویزا می باشد. حداکثر دارای 90 روز اعتبار و حداکثر 90 روز «روزهای مجاز» می باشد.

4- ویزای D یا ویزای بلند مدت: معمولا برای اشخاصی مانند تجار و … صادر می شود که به دلایل ویژه مثل بازرگانی مجبورند در طی سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند. مدت اعتبار ویزای نوع D می تواند تا یک سال باشد اما حداکثر روزهای مجاز آن همان 90 روز است.



توجه: تقاضای به سر بردن بیشتر از 90 روز در شنگن دیگر ویزا محسوب نشده، بلکه تقاضای اقامت محسوب می شود.

فرق تاریخ اعتبار ویزا و تعداد روزهای مجاز در ویزای شنگن یکی از بزرگترین اشتباهات ایرانیان که در مواردی منجر به بروز مشکلات جدی برای آنها در مرزهای کشورهای شنگن می گردد، این است که تصور می کنند تاریخ اعتبار یک ویزا به معنی تاریخی است که می توانند در طی مدت آن در  شنگن بسر ببرند. در حالیکه تاریخ اعتبار یک ویزا فقط به معنی آن است که دارنده ویزا در طی آن حق استفاده از ویزای خود را دارد و ویزا در خارج از چهارچوب آن اعتبار ندارد. اینکه فرد مجاز است چه مدت در شنگن به سر ببرد، بصورت رقم روزانه (از یک تا 90 روز) جداگانه در ویزا درج شده است.

وقتی که مدت اعتبار ویزا 90 روز و مدت روزهای مجاز 30 روز باشد یعنی اینکه در طی 90 روز مدت اعتبار ویزا می توان به دلخواه خود از 30 روز مجاز خود جهت به سر بردن در محدوده شنگن استفاده نمود. لذا مسافران بایستی طوری برنامه ریزی کنند که روزهای مجاز ویزای شنگن آنها در چهارچوب مدت اعتبار ویزا باشد و از آن بیرون نزند.

یک ویزای شنگن همیشه پس از به پایان رسیدن مدت اعتبار آن باطل خواهد شد، حتی اگر از طول مدت روزهای مجاز آن باقی مانده باشد و بالعکس پس از به پایان رسیدن تعداد روزهای مجاز آن باطل خواهد شد، حتی اگر از مدت اعتبار آن باقی مانده باشد.

تعداد دفعات ورود مندرج در ویزا:

تعداد دفعاتی که مسافران می توانند در مدت اعتبار ویزای خود به شنگن وارد شوند به 3 صورت زیر در ویزای شنگن درج و مشخص می شود:

الف) یک بار ورود (سینگل ): که با رقم 1 در ویزا مشخص شده به این معنی است که پس از یک بار ورود و خروجتان از شنگن، ویزا بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد. ویزایی که برای یک بار ورود معتبر باشد پس از یک بار استفاده از آن همیشه باطل است.

ب) تعداد ورود مشخص: که با رقم از 2 به بالا در ویزا مشخص می شود و به این معنی است که در مدت اعتبار ویزای خود می توان به دفعاتی که در ویزا مشخص شده به ایتالیا / شنگن وارد شد و پس از استفاده از تعداد دفعات مجاز ورود، ویزا بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد.

پ) تعداد ورود نامحدود (مالتیپل): که با کلمه «مولتی» در ویزا مشخص می شود و به این معنی است که در مدت اعتبار ویزا و روزهای مجاز درون ویزا می توان بصورت نامحدود به  شنگن وارد شد.

بایستی توجه داشت که تعداد روزهای مجاز با هر بار ورود و خروج از شنگن محاسبه و کسر می گردد. برای مثال اگر تعداد روز مجاز در ویزا 30 روز باشد و پس از 10 روز اقامت در شنگن از آن خارج شده و با استفاده از نوع ویزای «مالتیپل» وارد شنگن شویم، 10 روز اقامت قبلی از تعداد روزهای مجاز کسر و 20 روز مجاز دیگر جهت استفاده باقی می ماند.

اگر احتمال داده می شود که مدت اقامت در شنگن طولانی باشد، خیلی به نفع است که همزمان با تسلیم تقاضای ویزا در سفارت کشور مربوطه در ایران برای مدت طولانی تر تقاضای ویزا شود (حداکثر 90 روز)

پیامدهای منفی عدم تمدید ویزا در کشورهای شنگن هرگز نبایستی پس از اتمام مدت ویزا در شنگن باقی ماند. یا بایستی کشور مربوطه را ترک کرد و یا نسبت به تمدید ویزا اقدام نمود، وعدم تمدید ویزا مشکلات زیر را در پی خواهد داشت:

الف – در زمان مسافرت و تقاضای ویزا در آینده به شنگن دچار مشکل جدی خواهیم شد و شانس کمتری جهت دریافت مجدد ویزا خواهیم داشت.

ب – در صورت بروز حادثه در زمانی که بصورت غیرقانونی و با ویزایی بی اعتبار در شنگن بسر ببریم، امکان دریافت هیچگونه کمک از بیمه مسافرتی نخواهیم داشت و مجبور به پرداخت مخارجی سنگین خواهیم شد.

پ – چنانچه بدون دارا بودن ویزای معتبر در داخل شهر به هر دلیلی مورد کنترل پلیس قرار بگیریم به عنوان خارجی غیر قانونی بازداشت و زندانی شده و ضمن اخراج از کشور مربوطه تا مدتی طولانی قادر به بازگشت به شنگن نخواهیم بود.

مسافر ورودی به شینگن باید آماده باشد در صورتی که در هر زمانی و به هر دلیلی مورد شک مقامات مرزهای ورودی شنگن قرار گیرد موارد زیر را توضیح دهد:

1. هدف از مسافرت وی چیست و صحت آن را از طریق ارائه مدارک ثابت کند.

2. آدرس محل اقامتش در شنگن (هتل یا منزل بستگان)

3. از پس هزینه مدت اقامت خود در شنگن برخواهد آمد یا خیر؟ (پول به همراه دارد و یا اینکه شخص دیگری پرداخت مخارج وی را تقبل کرده است و در اینصورت نام، آدرس و شماره تلفن این شخص).

4. بلیط ترک شنگن را به همراه داشته باشد و یا اینکه پول کافی جهت خرید بلیط جهت ترک شینگن را دارا باشد.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای شنگن

1. اصل و کپی شناسنامه از کل صفحات آن

2. اصل گذرنامه با حد اقل دو سال اعتبار

3. شش قطعه عکس 3ˣ4، رنگی ، تمام رخ با زمینه روشن

4. پاسپورت قدیمی (در صورت وجود )

5. اصل اسناد ملکی (وکالتی مورد قبول نیست) به همراه کپی از تمام صفحات نوشته شده

6.پرینت گردش سه ماهه آخر حساب بانکی و پرینت موجودی که توسط بانک مهر (شعبه و امور بین الملل)وامضا شده باشد

 

مدارک شغلی:

 اصل پاسپورت جدید و قدیم

کپی از صفحات ویزا دار

دو قطعه عکس

 کپی بیمه نامه مسافرتی سه ماهه با پوشش سی هزار یورو

 ترجمه شناسنامه با مهر دادگستری و وزارت خارجه 

برای مدیران شرکتها روزنامه رسمی تاسیس و آخرین تغییرات شرکت

مدارک بانکی شامل مانده حساب حداقل صد میلیونی و گردش حساب سه ماه اخیر

سند ملکی ترجمه شده

برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی ، اصل کارت بین المللی دانشجویی یا عضویت هیئت علمی به همراه کپی برای کارمندان ،  گواهی اشتغال به کار + آخرین فیش حقوقی با مهر + کارت پرسنلی

برای پزشکان پروانه مطب - کارت نظام پزشکی

برای کسبه ، جواز کسب