موسسه بین المللی نصر جاوید ویرا .Nasr Javid Vira Consulting Inc

خدمتگزار شما در این سو ، پشتیبان شما در آن سوی مرزها

اسلاید شو

مترجم سایت

۱۴ مطلب با کلمه‌ی کلیدی «ویزای بلند مدت کانادا» ثبت شده است

طریقه درخواست اقامت یونان

جایزه بهترین صبحانه هتل های یونان در2018 به زاگوروچوریا رسید

جایزه بهترین صبحانه هتل های یونان در2018 به زاگوروچوریا رسید

جایزه بهترین صبحانه هتل های یونان در2018 به هتلی در آنو پدینا، زاگوروچوریا رسید. محل برگذاری این مسابقه پریر بوتیک هتل بود که با 148 هتل در این مسابقه رقابت می کرد که از طرف داوران بعد از مقایسه های سخت و دقیق توانست به مقام اول این مسابقه در سال 2018 دست پیدا کند.منتخبین این مسابقه صبحانه های خود را در آتن در 23 فبریه در آپولون و تالاسو به نمایش گذاشتند و مراسمی را برگزار کردند که شامل 149 هتل و کمپانی های توریستی دیگری هم در این مسابقه شرکت کرده بودند. مسابقات بهترین صبحانه هتل های یونان از طرف وزارت امور خارجه و توریست و سازمان های هتل داری ساپورت می شود

درود بر دوستان عزیز هموطنم

امیدوارم حالتون عالی باشد . قصد داریم به عنوان مجموعه ای که حدودا 10 سال به کار مشاوره  و اخذ اقامت ، در حوزه اروپا مشغول بکار بوده ، شما دوستان رو با یکی از محبوب ترین ، سریع ترین ، ارزان ترین وتضمینی ترین راه های دریافت اقامت کشورهای اروپایی آشنا کنم .

در سال 2014 قانونی به مصوبه 20A,20B  از قانون 4251 به تصویب دپارتمان اتحادیه اروپا برای کشورهای در حال توسعه ، رسید . برای کشورهایی مثل یونان ، اسپانیا ، ایتالیا، فرانسه ،پرتغال و اتریش که بتوانند بستری فراهم نمایند تا از جامعه متمکنین تبعه خارجی برای پیشرفت اهداف و ایجاد امکاناتی برای سرمایه گذاری آزادانه آنها به رقم پرداخت مالیات های بسیار پایین و حتی بدون پرداخت هیچ گونه مالیاتی از امکانات اروپا و کشورهای مد نظر استفاده کنند و بتوانند به صورت آزادانه در کلیه کشورهای حوزه شنگن اقامت و تردد نمایند .

ماده 20A/1 از قانون 4251/2014 اختصاص داده شد به  

(FIP) Financialy Independent Persons

این نوع اقامت از طریق اثبات درآمد و تمکن مالی متقاضیان در کشور خودشون است ،  دراین قانون ذکر شده اگر فرد تبعه خارجی که بتواند اثبات کند که درآمد ثابتی معادل 2000    به عنوان سرپرست خانواده و 400 یورو به ازای همسر  و  300یورو برای هرکدام از فرزندان زیر 18 سال مجرد و 2000 یورو برای فرزندان بالای 18 سال مجرد خود بدون نیاز به حضور در کشور مبدا را داشته باشد می تواند این نوع اقامت را درخواست و اخذ نمایند . البته کشورهایی که با استفاده از قانون FIP  اقامت می دهند از قوانین مختلفی را وضع و از آن پیروی می نمایند . که مهمترین امر شرایط حضوردر کشور مورد نظر و میزان اعتبار کارت های اقامت و نوع تمدید این نوع اقامت می باشد . به طور مثال :دولت فرانسه ، اسپانیا ، پرتغال کارت های اقامت یکساله را همراه با شرایط حضور 6 ماه در سال برای متقاضی صادر می کند. در کشورهای مورد نظر باید حضور مستمر داشته باشید . بسته به نوع کشور صادر کننده اقامت ،کارت های اقامت یکسال به یکسال و یا از یکساله به دوساله تمدید می گردد.  البته با در نظر گرفتن شرایط حضور با رعایت حضور شخص متقاضی در کشور مورد نظر ، به اقامت دو ساله تمدید می گردد. یکی از بهترین کشورها ی شنگن از نظر آب و هوا ، زبان ، موقعیت جغرافیایی و فرهنگ مناسب جهت زندگی ایرانی ها ، کشور یونان است البته یکی از مزایای اصلی پیشنهاد ما به این دلیل است که یونان تنها کشوری است که شرایط حضور نداره و اعتبار کارت اقامت اولیه آن دو ساله صادرشده  و به صورت سه سال به سه سال تمدید می گردد.

سوال : چرا اقامت از طریق اثبات تمکن مالی یونان ؟

 اگر بخواهیم چندی از مزایا این نوع اقامت را متذکر شویم می توان به

·        عدم نیاز به راه اندازی تجارت و استخدام پرسنل

·        عدم نیاز به خرید ملک و سرمایه گذاری

·        عدم محدودیت سنی برای درخواست کنندگان

·        سهولت در تمدید اقامت

·        معاف از پرداخت مالیات سالیانه

·        عدم نیاز به دانش زبان خاص

·        تحصیل رایگان برای فرزندان و حتی متقاضیان اصلی

·        داشتن حساب بانکی بین المللی فیزیکی جهت سهولت در جابجای وجه

·        عدم نیاز به حضور مستمر در کشور مقصد

·        تردد آزادانه در تمامی کشورهای اروپایی

·        داشتن اقامت و بیزینس در کشورهای شنگن

 

و اما ماده 20B/1 از قانون 4251/2014 که اختصاص داده شده به Golden Visa Program

(برنامه اقامت طلایی)

یکی دیگر از مطمئن ترین و سریع ترین گزینه ها جهت اخذ اقامت کشورهای اروپایی مخصوصا کشور یونان سرمایه گذاری و خریداری املاک و مستغلات در این کشور است .بدین صورت که متقاضی اصلی با خرید ملک به ارزش حداقل 250.000 درکشور یونان می تواند برای خود ، همسر و فرزندان تا سن 21 سال و والدین خود و همسرشان در طی مدتی کوتاه اقامت5 سالهGold R  آن کشور را اخذ نماید. متقاضیان پس از اتمام دوره پنج ساله اول می توانند برای اقامت دائم آن کشور درخواست نمایند و درصورت واجد شرایط بودن صاحب پاسپورت کشور یونان گردند .که از نظر اعتبار در رده سوم جهان می باشد و می توان با پاسپورت یونان به 170 کشور جهان بدون ویزا تردد و اقامت بلند مدت داشته باشد.

موسسه مشاور بین المللی نصر جاوید ویرا با کادری مجرب از پرسنل کار آزموده و حرفه ایی ،کارشناسان مطرح ، سازنده های معتبر و وکلای بنام در داخل و خارج ایران ،مجموعه ای را برای هموطنان عزیزمان فراهم نمود تا بدون دغدغه های معمول، شما را تا مقصد نهایی همراهی نماید .

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت این موسسه به آدرسwww.nasrjavid.com  و یابا سرچ نام موسسه نصر جاوید ویرا در موتورهای جستجو مثل گوگل با ما همراه باشید و از اطلاعات بیشتر برخوردار شوید.


اطلاعات اخذ اقامت ازطریق تمکن مالی

اطلاعات اخذ اقامت ازطریق تمکن مالی

یکی از منحصرترین و راحت ترین مجوزهای اقامت در اروپا، مجوز اقامت غیر کاری از طریق اثبات تمکن مالی است.

در این نوع مجوز متقاضیان با اثبات تمکن مالی در کشور خود می توانند برای خود و همسر و فرزندان تحت تکلف اقامت دریافت کنند.اما گرفتن اقامت مهم نیست اینکه بعد از اقامت شما بتوانید اقامت موقت خود را به اقامت دائم تبدیل کرده آن هم با هزینه های معقول و بدون مسائل جانبی خیلی مهم است.
این اقامت به اشخاصی تعلق میگیرد که از
 تمکن مالی برخوردار باشند. شخصی که ثابت کند درآمد ماهانه قابل قبولی برای خود و خانواده را دارد شامل می شود.

اخذ اقامت ازطریق تمکن مالی

اخذ اقامت ازطریق تمکن مالی

تنها مرکز مشاوره رایگان اخذ اقامت اروپا از طریق اثبات تمکن مالی در ایران

 Financially Independent Person “FIP”

شما تنها با اثبات تمکن مالی و درآمد خود می‌توانید از طریق "موسسه مشاوره نصر جاوید ویرا" در کمترین زمان ممکن و به سهولت به شرایط اقامت دائم برسید. ارائه یک فرصت استثنایی برای اخذ اقامت در یک کشور عضو اتحادیه اروپا و شنگن در جهت زندگی و یا اخذ مجوز سفر آزادانه در سراسر اروپا.

مزایای دریافت اقامت با استفاده از روش اثبات تمکن مالی

  • عدم نیاز به راه اندازی تجارت
  • عدم نیاز به استخدام پرسنل
  • عدم محدودیت سنی
  • عدم نیاز به مدارک زبان انگلیسی
  • سهولت تمدید اقامت
  • معاف از پرداخت مالیات سالانه
  • منجر به اقامت دائم و دریافت مجوز کار
  • تحصیل رایگان فرزندان و حتی خودتان. چرا که نه !
  • داشتن حساب بانکی بین‌المللی جهت سهولت در جابجایی وجوه
  • نیاز نداشتن به حضور مستمر در کشور مقصد
  • برای اطلاعات بیشتر به سایت ها و مشاورین ما ارتباط برقرار بفرمایید
  • www.nasrjavid.ir          www.nasrjavid.com
  • https://t.me/nasrjavidvira
اخذ اقامت اروپا

اخذ اقامت اروپا

اقامت اروپا

خدمات مهاجرتی

شرکت مشاوره بین المللی نصر جاوید ویرا

 

·       بدون نیاز به ثبت شرکت

·       بدون نیاز به خرید ملک

·       بدون نیاز به سرمایه گذاری

 

تنها با اثبات تمکن مالی

آینده ای روشن با خدمات مهاجرتی شرکت مشاوره بین المللی نصر جاوید ویرا

کارشناسان ما در بخش امور بین الملل آماده مشاوره رایگان به شما عزیزان هستند

009821-26850553   009821-26850546

www.nasrjavid.com

https://t.me/nasrjavidvira

www.nasrjavid.ir

شرایط درخواست ویزای بلند مدت از کشور یونان

شرایط درخواست ویزای بلند مدت از کشور یونان

متقاضی باید ازاین کشور حداقل یک ویزای شنگن کوتاه مدت داشته باشد .

ترجمه کلیه مدارک باید به زبان انگلیسی باشد.

پرینت ۳ ماهه حساب بانکی و تمکن مالی باید به زبان انگلیسی از بانک تهیه گردد.

وقت سفارت متقاضی یک تا دو هفته بعد از تاریخ درخواست خواهد بود.

تهیه بیمه نامه مسافرتی به عهده متقاضی از موسسه نصر جاوید ویرا می باشد.

پرداخت ۶۰ یورو در روز مصاحبه به عهده متقاضی می باشد.

در صورت عدم صدور ویزا کلیه هزینه دریافت شده مسترد می گردد.

پس از صدور ویزا ۵۰ میلیون تومان ضمانتنامه بانکی به ازای هر نفر دریافت خواهد شد.

 

مدارک مورد نیاز جهت درخواست ویزای یونان:

· اصل پاسپورت جدید و قدیم ( اعتبار پاسپورت جدید باید حداقل 3 ماه از طول مدت درخواستی مثلا 3 یا 4 سال بیشتر باشد ، در غیر این صورت باید پاسپورت تعویض گردد . پاسپورت نیز باید امضاء شده باشد)

· کپی از تمام صفحات ویزادار پاسپورت های قدیم و جدید

· 2 قطعه عکس پاسپورتی ( 6×4زمینه روشن )

· کپی بیمه نامه مسافرتی 3 ماهه با پوشش 30000 یورو در محدوده شنگن.

· کپی شناسنامه به همراه اصل ترجمه ممهور وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

· روزنامه رسمی یا جواز کسب یا هر نوع مدرک کاری دیگر ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

· گردش 3 ماه حساب بانکی و مانده حساب بانکی قوی به طور مثال: 100 میلیون تومان به زبان انگلیسی.

· کپی اسناد ملکی به همراه اصل ترجمه ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

· فرم در خواست ویزای امضاء شده

. رزرو بلیط هواپیما و رزرو هتل.

برای تماس با ما به سایت های زیر و پیج تلگرامی ما مراجعه کنید و روی آدرس ها کلیک فرمایید

www.nasrjavid.ir      www.nasrjavid.com           

https://t.me/nasrjavidvira

تلفن: 26850553(9821)+  -  26850546 (9821)+

اقامت تمکن مالی یونان

اقامت تمکن مالی یونان

اقامت ایتالیا

موسسه مشاوره بین المللی نصر جاوید ویرا

موسسه مشاوره بین المللی نصر جاوید ویرا


 

Schengen Visa Requirements

Schengen Visa Requirements

When applying for a Schengen Visa in order to travel to one or more of the Schengen Zone countries there are some requirements one has to establish prior to the application. If you are planning to travel to more than one Schengen country its best if you apply in the Embassy/ Consulate of the country you will be staying at the most, regarding the residing days. Once you are issued a multiple entry visa you are able to travel to all of the Schengen Zone countries for the time permitted on the visa.

When applying for the visa you should bear in mind that you have to personally hand the required documents once you’ve made an appointment at the embassy/consulate. It is always recommendable to arrange the appointment at least 15 days prior to your departure since that is the estimated time needed for the bureaucratic process taking part in the corresponding institution.


Every Schengen country shares more or less the same requirements into issuing a visa to the needy party. However there are slim differences here and there, depending on the consulate/embassy on the required documents additional to the main identification papers and your current economic status.

A unified exemplar of the requested documents with the additional information is meticulously described and listed below:

  1. The application form must be fully completed and signed in the corresponding blanks.
  2. One photo is to be attached; the photo must have a passport format, full-face capture, and a light background. The photo must be recently taken.
  3. The passport as well as all the copies of your previous visas, valid for at least 3 months prior to your departure is required. The passport must have at least two blank pages.
  4. One must have a copy of the reservation of the return ticket for the time intended to be travelling. It is not recommendable to buy the ticket before getting the visa, if not necessary.
  5. The travel medical insurance policy is to be secured, covering any medical emergency with hospital care and travel back to ones native country due to medical motives. This health insurance policy has to cover expenses up to 30,000 euros, the sum depending on the residing days, and also it has to be valid in all Schengen countries. The health insurance policy must be purchased before picking up the visa and in your visa is refused you can cancel it!


Alert, for a minor there are a few additional documents requested by the corresponding institution stated as following:
  • The minors birth certificate
  • The application form has to be signed by both parents
  • In cases where one parent has full custody over the child, the family court order has to be attached.
  • The notarized parental authorization signed by both parents or guardians is attached if the minor is to be travelling alone.

Apart from all the aforementioned documents when applying for a Schengen visa, depending on the type of visa you are seeking there are several additional documents that need to be attached. Below you will find the information about all the additional documents needed for any type of Schengen visa separately.

Airport transit visa

  • A valid visa (if needed) for the final country one is travelling to.
  • The ticket for the final country you are travelling to.

Transit visa

  • A valid visa (if needed) for the final country one is travelling to.
  • The ticket for the final country you are travelling to.

Tourist visa (Visiting friends or relatives)

  • The current bank statement (preferably for the last 6 months)

In case one doesn’t have a bank account or doesn’t own enough funds to be taking care of their expenses during this travel, one must ask the visiting friends or relatives to sign an “official affidavit of support” at the corresponding office in his/her place of residence. Make sure you carry the original document when applying for the visa.

  • The applicant description of their trip, the purpose of travelling, the time frame and all the personal date written down in a letter.
  • In case of first time travelers, one must submit also:
    1. Income tax returns for the last three years
    2. Appointment letter
    3. Proof of legal entity of the company
  • A reference letter from the employer
  • In case the applicant is the owner of the company he/she is working for, the business registration, tax returns and the latest bank statement is to be attached.
  • The plane ticket reservation (One shall buy the ticket after getting the visa, as recommended).
  • Other documents, specified by the visa type

Visiting relatives/friends

  • If the applicant declares that he/she will be covering all the travel expenses, proof of one’s financial status is requested otherwise if the relative/friend is to cover the applicants expenses, a formal document issued by the competent authorities to a resident of a Schengen country (the friend/relative in this case) is to be submitted.
  • The formal invitation by the relative/friend residing in a Schengen country.
  • If the applicant will be covering the expenses on his/her own, the relatives/friends name, address and the copy of their passport will suffice. In case that the friend/relative is not a citizen of this Schengen country, the copy of the residency permit will also be required.

Tourist travel (no visit to any relatives/friends)

  • The applicants bank statement (preferably for the last 6 months)
  • The detailed itinerary of the traveling days in the Schengen Zone, hotel reservations or a formal invitation letter by a resident of a Schengen country.

Business travel purpose

  • A cover letter explaining the purpose of the visit to the Schengen country
  • A short profile of the applicants working place  (company/organization)
  • Memorandum and Article of Association in original certified copy (registered with joint stock companies)/ Trade License (first issued and present renewal)/ Proprietorship/Partnership documents.
  • Current bank statements
  • A letter from ones employer meticulously describing the purpose of the travel as well as the itinerary of the days spend within the Schengen zone.
  • The invitation letter from the partner company in the Schengen zone, faxed also to the corresponding consulate. This letter has to appear as an invitation to attend meetings or other relevant events matching trade, industry or work.
  • Regarding the applicants expenses, it must be stated either in the employer’s letter or the partner company’s invitation that one of both parties will be covering the applicants travel expenses during his/her stay in the Schengen Zone.
  • Hotel and plane ticket reservations
  • If there were previous trade relations between the two companies proof of such an event.

Travelling for training purposes

  •  A certificate of enrollment at a eligible institute for the courses one will be attending in the Schengen country.

Other travel purposes/Short term (Trips for an event of any reasonable nature)

  • The letter of invitation for the applicant
  • The entry ticket (if any)
  • In case of enrolling into a program, the meticulous description of the applicants residence in the Schengen zone, an itinerary.  Also a document that proves the purpose of this travel.

Travelling for the purpose of studying

  • For starters, two application forms are to be filled.
  • The letter of acceptance in a Schengen country University/College/School
  • Proof that one is able to reside and financially maintain him/herself during their stay in the Schengen zone.

Travelling for the purpose of employment

  • Again, two application forms must be filled
  • The employment contract between the applicant and the future employer residing in the Schengen territory.

Travelling for the purpose of permanently residing in the Schengen country due to a Schengen spouse

  • Two application forms must be filled as required.
  • The original certified copy of the marital certificate.
  • The copy of the spouse’s passport if a Schengen country citizen. If the spouse is not a Schengen country citizen but only lives in a Schengen country the copy of his/her residency permit is to be submitted as well.