موسسه بین المللی نصر جاوید ویرا .Nasr Javid Vira Consulting Inc

خدمتگزار شما در این سو ، پشتیبان شما در آن سوی مرزها

اسلاید شو

مترجم سایت

۲۷ مطلب با کلمه‌ی کلیدی «ویزای تضمینی» ثبت شده است

نحوه درخواست اقامت یونان از طریق اثبات درآمد و تمکن مالی FIP

 

درود بر دوستان عزیز هموطنم

 

 

امیدوارم حالتون عالی باشد . قصد دارم به عنوان شخصی که حدود یک دهه به کار مشاوره  و اخذ اقامت ، در حوزه اروپا مشغول بکار بوده، شما دوستان رو با یکی از محبوب ترین ، سریع ترین, ارزان ترین تضمینی ترین راه های دریافت اقامت کشورهای اروپایی آشنا کنم .

 

 

در سال 2014 قانونی به مصوبه 20A/1,20B/1  از قانون 4251 به تصویب دپارتمان اتحادیه اروپا برای کشورهای در حال توسعه ، رسید . برای کشورهایی مثل یونان ، اسپانیا ، ایتالیا، فرانسه ،پرتغال و اتریش که بتوانند بستری فراهم نمایند تا از جامعه متمکنین تبعه خارجی برای پیشرفت اهداف و ایجاد امکاناتی برای سرمایه گذاری آزادانه آنها به رقم پرداخت مالیت های بسیار پایین و حتی بدون پرداخت هیچ گونه مالیاتی از امکانات اروپا و کشورهای مد نظر استفاده کنید و بتوانند به صورت آزادانه در کلیه کشورهای حوزه شنگن اقامت و تردد نمایند .

 

 

ماده 20A/1 از قانون 4251/2014 اختصاص داده شد به

(FIP) Financialy Independent Persons

 

 

این نوع درخواست اقامت از طریق اثبات درآمد و تمکن مالی متقاضیان در کشور خودشون است ،  دراین قانون ذکر شده اگر فرد تبعه خارجی که بتواند اثبات کند  که درآمد ثابتی معادل 2000    به عنوان سرپرست خانواده و به ازای همسر  400 یورو و  برای هرکدام از فرزندان زیر 18 سال مجرد  300یورو  و برای فرزندان بالای 18 سال مجرد 2000 یورو بدون نیاز به حضور در کشور خود را داشته باشد می تواند این نوع اقامت را درخواست و اخذ نمایند . البته کشورهایی که با استفاده از قانون FIP  اقامت می دهند از قوانین مختلفی استفاده می کنند . که مهمترین امر شرایط حضور و زمان اعتبار کارت های اقامت و نوع تمدید این نوع اقامت می باشد . به طور مثال : درکشورهایی مثل فرانسه ، اسپانیا ، پرتغال فرد متقاضی باید به مدت 183 روز ( شش ماه )  در سال در کشورهای مورد نظر حضورمستمر داشته باشد کارت های اقامت معمولا در کشورهای فوق یک ساله صادر می شود و بسته به نوع کشور یکساله به یکسال و یا از یکسال به دوساله تمدید می گردد.  البته با در نظر گرفتن شرایط حضور شخص متقاضی ، به اقامت دو ساله تمدید می گردد. یکی از بهترین کشورها ی شنگن از نظر آب و هوا ،زبان ، موقعیت جغرافیایی و فرهنگ مناسب جهت زندگی ایرانی ها ، کشور یونان است البته یکی از مزایای اصلی پیشنهاد ما به این دلیل است که یونان شرایط حضور ندارد و اعتبار کارت اقامت اولیه آن دو ساله صادرشده  و به صورت سه سال به سه سال تمدید می گردد.

 

 

 اگر بخواهیم چندی از مزایا این نوع اقامت را متذکر شویم می توان

 

 

·        به عدم نیاز به راه اندازی تجارت و استخدام پرسنل

 

 

·        عدم محدودیت سنی برای درخواست کننده اصلی

 

 

·        سهولت در تمدید اقامت

 

 

·        معاف از پرداخت مالیات سالیانه

 

 

·        عدم نیاز به دانش زبان خاص

 

 

·        تحصیل رایگان برای فرزندان و حتی متقاضیان اصلی

 

 

·        داشتن حساب بانکی بین المللی جهت سهولت در جابجای وجه

 

 

·        عدم نیاز به حضور مستمر در کشور مقصد

 

 

·        تردد آزادانه در تمامی کشورهای اروپایی 

 

 

و اما ماده 20B/1 از قانون 4251/2014 که اختصاص داده شده به 

Golden Visa Program

 

 

(برنامه اقامت طلایی)

 

 

یکی دیگر از مطمئن ترین و سریع ترین گزینه ها جهت اخذ اقامت کشورهای اروپایی مخصوصا کشور یونان سرمایه گذاری و خریداری املاک و مستغلات در این کشور می باشد .بدین صورت که متقاضی اصلی با خرید ملک به ارزش حداقل 250.000 درکشور یونان می تواند برای خود ، همسر و فرزندان تا سن 21 سال و والدین خود و همسرشان در طی مدتی کوتاه اقامت 5سالهGold R  آن کشور را اخذ نماید. متقاضیان پس از اتمام دوره پنج ساله اول می توانند برای اقامت دائم آن کشور درخواست نمایند و درصورت واجد شرایط بودن صاحب پاسپورت کشور یونان گردند .که از نظر اعتبار در رده سوم جهان می باشد و می توان با پاسپورت یونان به 170 کشور جهان بدون ویزا تردد و اقامت بلند مدت داشته باشد.

 

 

موسسه مشاور بین المللی نصر جاوید ویرا با کادری مجرب از پرسنل کار آزموده و حرفه ایی ،کارشناسان مطرح ، سازنده های معتبر و وکلای بنام در داخل و خارج ایران ،مجموعه ای را برای هموطنان عزیزمان فراهم نمود تا بدون دغدغه های معمول، شما را تا مقصد نهایی همراهی نماید .

 

 

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت این موسسه به آدرسwww.nasrjavid.com  و یابا سرچ نام موسسه نصر جاوید ویرا در موتورهای جستجو مثل گوگل با ما همراه باشید و از اطلاعات بیشتر برخوردار شوید.

 

 

 

طریقه درخواست اقامت یونان

جایزه بهترین صبحانه هتل های یونان در2018 به زاگوروچوریا رسید

جایزه بهترین صبحانه هتل های یونان در2018 به زاگوروچوریا رسید

جایزه بهترین صبحانه هتل های یونان در2018 به هتلی در آنو پدینا، زاگوروچوریا رسید. محل برگذاری این مسابقه پریر بوتیک هتل بود که با 148 هتل در این مسابقه رقابت می کرد که از طرف داوران بعد از مقایسه های سخت و دقیق توانست به مقام اول این مسابقه در سال 2018 دست پیدا کند.منتخبین این مسابقه صبحانه های خود را در آتن در 23 فبریه در آپولون و تالاسو به نمایش گذاشتند و مراسمی را برگزار کردند که شامل 149 هتل و کمپانی های توریستی دیگری هم در این مسابقه شرکت کرده بودند. مسابقات بهترین صبحانه هتل های یونان از طرف وزارت امور خارجه و توریست و سازمان های هتل داری ساپورت می شود

درود بر دوستان عزیز هموطنم

امیدوارم حالتون عالی باشد . قصد داریم به عنوان مجموعه ای که حدودا 10 سال به کار مشاوره  و اخذ اقامت ، در حوزه اروپا مشغول بکار بوده ، شما دوستان رو با یکی از محبوب ترین ، سریع ترین ، ارزان ترین وتضمینی ترین راه های دریافت اقامت کشورهای اروپایی آشنا کنم .

در سال 2014 قانونی به مصوبه 20A,20B  از قانون 4251 به تصویب دپارتمان اتحادیه اروپا برای کشورهای در حال توسعه ، رسید . برای کشورهایی مثل یونان ، اسپانیا ، ایتالیا، فرانسه ،پرتغال و اتریش که بتوانند بستری فراهم نمایند تا از جامعه متمکنین تبعه خارجی برای پیشرفت اهداف و ایجاد امکاناتی برای سرمایه گذاری آزادانه آنها به رقم پرداخت مالیات های بسیار پایین و حتی بدون پرداخت هیچ گونه مالیاتی از امکانات اروپا و کشورهای مد نظر استفاده کنند و بتوانند به صورت آزادانه در کلیه کشورهای حوزه شنگن اقامت و تردد نمایند .

ماده 20A/1 از قانون 4251/2014 اختصاص داده شد به  

(FIP) Financialy Independent Persons

این نوع اقامت از طریق اثبات درآمد و تمکن مالی متقاضیان در کشور خودشون است ،  دراین قانون ذکر شده اگر فرد تبعه خارجی که بتواند اثبات کند که درآمد ثابتی معادل 2000    به عنوان سرپرست خانواده و 400 یورو به ازای همسر  و  300یورو برای هرکدام از فرزندان زیر 18 سال مجرد و 2000 یورو برای فرزندان بالای 18 سال مجرد خود بدون نیاز به حضور در کشور مبدا را داشته باشد می تواند این نوع اقامت را درخواست و اخذ نمایند . البته کشورهایی که با استفاده از قانون FIP  اقامت می دهند از قوانین مختلفی را وضع و از آن پیروی می نمایند . که مهمترین امر شرایط حضوردر کشور مورد نظر و میزان اعتبار کارت های اقامت و نوع تمدید این نوع اقامت می باشد . به طور مثال :دولت فرانسه ، اسپانیا ، پرتغال کارت های اقامت یکساله را همراه با شرایط حضور 6 ماه در سال برای متقاضی صادر می کند. در کشورهای مورد نظر باید حضور مستمر داشته باشید . بسته به نوع کشور صادر کننده اقامت ،کارت های اقامت یکسال به یکسال و یا از یکساله به دوساله تمدید می گردد.  البته با در نظر گرفتن شرایط حضور با رعایت حضور شخص متقاضی در کشور مورد نظر ، به اقامت دو ساله تمدید می گردد. یکی از بهترین کشورها ی شنگن از نظر آب و هوا ، زبان ، موقعیت جغرافیایی و فرهنگ مناسب جهت زندگی ایرانی ها ، کشور یونان است البته یکی از مزایای اصلی پیشنهاد ما به این دلیل است که یونان تنها کشوری است که شرایط حضور نداره و اعتبار کارت اقامت اولیه آن دو ساله صادرشده  و به صورت سه سال به سه سال تمدید می گردد.

سوال : چرا اقامت از طریق اثبات تمکن مالی یونان ؟

 اگر بخواهیم چندی از مزایا این نوع اقامت را متذکر شویم می توان به

·        عدم نیاز به راه اندازی تجارت و استخدام پرسنل

·        عدم نیاز به خرید ملک و سرمایه گذاری

·        عدم محدودیت سنی برای درخواست کنندگان

·        سهولت در تمدید اقامت

·        معاف از پرداخت مالیات سالیانه

·        عدم نیاز به دانش زبان خاص

·        تحصیل رایگان برای فرزندان و حتی متقاضیان اصلی

·        داشتن حساب بانکی بین المللی فیزیکی جهت سهولت در جابجای وجه

·        عدم نیاز به حضور مستمر در کشور مقصد

·        تردد آزادانه در تمامی کشورهای اروپایی

·        داشتن اقامت و بیزینس در کشورهای شنگن

 

و اما ماده 20B/1 از قانون 4251/2014 که اختصاص داده شده به Golden Visa Program

(برنامه اقامت طلایی)

یکی دیگر از مطمئن ترین و سریع ترین گزینه ها جهت اخذ اقامت کشورهای اروپایی مخصوصا کشور یونان سرمایه گذاری و خریداری املاک و مستغلات در این کشور است .بدین صورت که متقاضی اصلی با خرید ملک به ارزش حداقل 250.000 درکشور یونان می تواند برای خود ، همسر و فرزندان تا سن 21 سال و والدین خود و همسرشان در طی مدتی کوتاه اقامت5 سالهGold R  آن کشور را اخذ نماید. متقاضیان پس از اتمام دوره پنج ساله اول می توانند برای اقامت دائم آن کشور درخواست نمایند و درصورت واجد شرایط بودن صاحب پاسپورت کشور یونان گردند .که از نظر اعتبار در رده سوم جهان می باشد و می توان با پاسپورت یونان به 170 کشور جهان بدون ویزا تردد و اقامت بلند مدت داشته باشد.

موسسه مشاور بین المللی نصر جاوید ویرا با کادری مجرب از پرسنل کار آزموده و حرفه ایی ،کارشناسان مطرح ، سازنده های معتبر و وکلای بنام در داخل و خارج ایران ،مجموعه ای را برای هموطنان عزیزمان فراهم نمود تا بدون دغدغه های معمول، شما را تا مقصد نهایی همراهی نماید .

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت این موسسه به آدرسwww.nasrjavid.com  و یابا سرچ نام موسسه نصر جاوید ویرا در موتورهای جستجو مثل گوگل با ما همراه باشید و از اطلاعات بیشتر برخوردار شوید.


اطلاعات اخذ اقامت ازطریق تمکن مالی

اطلاعات اخذ اقامت ازطریق تمکن مالی

یکی از منحصرترین و راحت ترین مجوزهای اقامت در اروپا، مجوز اقامت غیر کاری از طریق اثبات تمکن مالی است.

در این نوع مجوز متقاضیان با اثبات تمکن مالی در کشور خود می توانند برای خود و همسر و فرزندان تحت تکلف اقامت دریافت کنند.اما گرفتن اقامت مهم نیست اینکه بعد از اقامت شما بتوانید اقامت موقت خود را به اقامت دائم تبدیل کرده آن هم با هزینه های معقول و بدون مسائل جانبی خیلی مهم است.
این اقامت به اشخاصی تعلق میگیرد که از
 تمکن مالی برخوردار باشند. شخصی که ثابت کند درآمد ماهانه قابل قبولی برای خود و خانواده را دارد شامل می شود.

اخذ اقامت ازطریق تمکن مالی

اخذ اقامت ازطریق تمکن مالی

تنها مرکز مشاوره رایگان اخذ اقامت اروپا از طریق اثبات تمکن مالی در ایران

 Financially Independent Person “FIP”

شما تنها با اثبات تمکن مالی و درآمد خود می‌توانید از طریق "موسسه مشاوره نصر جاوید ویرا" در کمترین زمان ممکن و به سهولت به شرایط اقامت دائم برسید. ارائه یک فرصت استثنایی برای اخذ اقامت در یک کشور عضو اتحادیه اروپا و شنگن در جهت زندگی و یا اخذ مجوز سفر آزادانه در سراسر اروپا.

مزایای دریافت اقامت با استفاده از روش اثبات تمکن مالی

  • عدم نیاز به راه اندازی تجارت
  • عدم نیاز به استخدام پرسنل
  • عدم محدودیت سنی
  • عدم نیاز به مدارک زبان انگلیسی
  • سهولت تمدید اقامت
  • معاف از پرداخت مالیات سالانه
  • منجر به اقامت دائم و دریافت مجوز کار
  • تحصیل رایگان فرزندان و حتی خودتان. چرا که نه !
  • داشتن حساب بانکی بین‌المللی جهت سهولت در جابجایی وجوه
  • نیاز نداشتن به حضور مستمر در کشور مقصد
  • برای اطلاعات بیشتر به سایت ها و مشاورین ما ارتباط برقرار بفرمایید
  • www.nasrjavid.ir          www.nasrjavid.com
  • https://t.me/nasrjavidvira
اخذ اقامت اروپا

اخذ اقامت اروپا

اقامت اروپا

خدمات مهاجرتی

شرکت مشاوره بین المللی نصر جاوید ویرا

 

·       بدون نیاز به ثبت شرکت

·       بدون نیاز به خرید ملک

·       بدون نیاز به سرمایه گذاری

 

تنها با اثبات تمکن مالی

آینده ای روشن با خدمات مهاجرتی شرکت مشاوره بین المللی نصر جاوید ویرا

کارشناسان ما در بخش امور بین الملل آماده مشاوره رایگان به شما عزیزان هستند

009821-26850553   009821-26850546

www.nasrjavid.com

https://t.me/nasrjavidvira

www.nasrjavid.ir

شرایط درخواست ویزای بلند مدت از کشور یونان

شرایط درخواست ویزای بلند مدت از کشور یونان

متقاضی باید ازاین کشور حداقل یک ویزای شنگن کوتاه مدت داشته باشد .

ترجمه کلیه مدارک باید به زبان انگلیسی باشد.

پرینت ۳ ماهه حساب بانکی و تمکن مالی باید به زبان انگلیسی از بانک تهیه گردد.

وقت سفارت متقاضی یک تا دو هفته بعد از تاریخ درخواست خواهد بود.

تهیه بیمه نامه مسافرتی به عهده متقاضی از موسسه نصر جاوید ویرا می باشد.

پرداخت ۶۰ یورو در روز مصاحبه به عهده متقاضی می باشد.

در صورت عدم صدور ویزا کلیه هزینه دریافت شده مسترد می گردد.

پس از صدور ویزا ۵۰ میلیون تومان ضمانتنامه بانکی به ازای هر نفر دریافت خواهد شد.

 

مدارک مورد نیاز جهت درخواست ویزای یونان:

· اصل پاسپورت جدید و قدیم ( اعتبار پاسپورت جدید باید حداقل 3 ماه از طول مدت درخواستی مثلا 3 یا 4 سال بیشتر باشد ، در غیر این صورت باید پاسپورت تعویض گردد . پاسپورت نیز باید امضاء شده باشد)

· کپی از تمام صفحات ویزادار پاسپورت های قدیم و جدید

· 2 قطعه عکس پاسپورتی ( 6×4زمینه روشن )

· کپی بیمه نامه مسافرتی 3 ماهه با پوشش 30000 یورو در محدوده شنگن.

· کپی شناسنامه به همراه اصل ترجمه ممهور وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

· روزنامه رسمی یا جواز کسب یا هر نوع مدرک کاری دیگر ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

· گردش 3 ماه حساب بانکی و مانده حساب بانکی قوی به طور مثال: 100 میلیون تومان به زبان انگلیسی.

· کپی اسناد ملکی به همراه اصل ترجمه ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

· فرم در خواست ویزای امضاء شده

. رزرو بلیط هواپیما و رزرو هتل.

برای تماس با ما به سایت های زیر و پیج تلگرامی ما مراجعه کنید و روی آدرس ها کلیک فرمایید

www.nasrjavid.ir      www.nasrjavid.com           

https://t.me/nasrjavidvira

تلفن: 26850553(9821)+  -  26850546 (9821)+

اقامت تمکن مالی یونان

اقامت تمکن مالی یونان

اقامت ایتالیا

مشاوره اخذ ویزای استرالیا تضمینی

مشاوره اخذ ویزای استرالیا تضمینی

ویزای توریستی استرالیا به متقاضیان ویزا اجازه میدهد برای مدتی کوتاه ( حداکثر 3 ماه ) به منظور گردشگری و سیاحت ، دیدار از بستگان و آشنایان و یا گذراندن یک دوره ی تحصیلی کوتاه مدت، به استرالیا سفر کند.

اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزای آن کشور است. این فرم را میتوانید از وبسایت امور کنسولی استرالیا و همینطور از بخش روادید سفارت استرالیا در تهران تهیه کنید؛ فرم باید در دو نسخه و برای هر کدام از مسافران به صورت جداگانه تکمیل گردد. برای درخواست روادید استرالیا حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام میگیرد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی استرالیا

  1. شناسنامه ایرانی
  2. پاسپورت
  3. یک قطعه عکس رنگی 6 در 4
  4. کارت پایان خدمت سربازی یا معافیت از نظام وظیفه برای متقاضیان مرد ( 18 تا 50 سال )
  5. مدارک مالی که توانمندی متقاضی را برای گردشگری در استرالیا را نشان دهد مانند گردش مالی حساب بانکی
  6. گواهی اشتغال به تحصیل در صورت دانشجو بودن متاضی ، قرارداد کاری در صورت اشتغال ، مجوز کسب ، مدارک تاسیس شرکت و ... در صورت کارفرما بودن متقاضی

تذکر 1 :  اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ درخواست سفر به استرالیا باشد.

تذکر 2 : در صورتی دارای دعوتنامه هستید، دعوتنامه ، مدارک تابعیت و آدرس کامل اقوام یا آشنایان ساکن استرالیا را به مدارک خود ضمیمه کنید.

نکته : زمان رسیدگی به درخواست ویزای گردشگری استرالیا متغیر است ولی در صورت تکمیل بودن پرونده و مدارک معمولا پس از حدود 3 تا 5 هفته به درخواست رسیدگی خواهد شد و مشخص میگردد که فرد متقاضی واجد دریافت ویزای توریستی استرالیا میباشد یا خیر.

انواع ویزای توریستی استرالیا

  • ویزای توریستی
  • ویزای توریستی خانوادگی
  • ویزای توریستی کاری
  • ویزای توریستی پزشکی

همانطور که از عنوان این روادید مشخص است هر یک جهت مقصدی خاص و برای مدت زمان محدودی صادر میشود و دارندگان این ویزاها مجوز اقامت و کار در کشور استرالیا را نخواهند داشت.